Αρνείται κάθε ιδιοκτησιακή σχέση με το σπίτι στην Ικαρία ο Καμμένος

Κατήγγειλε ότι όλη αυτή η ιστορία ανακινείται για να εκβιαστεί πολιτικά μέσω του συσχετισμού της περίπτωσης που τον αφορά με την περίπτωση Λιάπη

Ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ επανέλαβε ότι τη γυναίκα του τη γνώρισε δύο χρόνια μετά την κατασκευή του επίμαχου σπιτιού - Κατήγγειλλε απόπειρα πολιτικού εκβιασμού με το να συνδυαστεί με την υπόθεση Λιάπη.

Σταθερός στη γραμμή ότι ο ίδιος δεν έχει καμία ιδιοκτησιακή σχέση με το σπίτι στην Ικαρία παρέμεινε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος.

Σε ραδιοφωνική του συνέντευξη επανέλαβε, επίσης, ότι τη γυναίκα του τη γνώρισε δύο χρόνια μετά την κατασκευή του επίμαχου σπιτιού.

Υπενθύμισε ότι το θέμα έφερε στην επιφάνει ένα blog το 2010, οι υπεύθυνοι του οποίου μετά την απάντηση που τους έδωσε υποχρεώθηκαν να ζητήσουν συγγνώμη.

Κατήγγειλε, δε, ότι όλη αυτή η ιστορία ανακινείται για να εκβιαστεί πολιτικά μέσω του συσχετισμού της περίπτωσης που τον αφορά με την περίπτωση Λιάπη.

Μιλώντας, τέλος, για τον εργολάβο και την καταγγελία ότι δεν του έχουν καταβληθεί 27.000 ευρώ ο κ. Καμμένος, μιλώντας στο ΣΚΑΙ, είπε ότι την Τρίτη κοινοποίησε στην εφημερίδα «ΤΑ ΝΕΑ» το εξώδικο με το οποίο απαντά στον εργολάβο, προσθέτοντας ότι πρόκειται περί εκβιασμού, καθώς τού είχε πει οτι αν δεν πληρώσει το πόσο θα τον κυνηγήσει πολιτικά.

protothema.gr

ikariastore banner