Αναβάθμιση οδικού δικτύου Ραχών Καρκιναγρίου

17-12-2012
ΠΡΟΣ: ΔΗΜΟ ΑΓ.ΚΥΡΗΚΟΥ ΙΚΑΡΙΑΣ
ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΡΑΧΩΝ ΡΑΧΩΝ

Κύριοι,

Όπως ασφαλώς γνωρίζετε το Καρκινάγρι βρίσκεται στο δυτικότερο άκρο του Νησιού και ο δρόμος που το συνδέει με τις Ράχες ιδιαίτερα το κομμάτι από ΠΕΖΙ μέχρι ΚΑΛΑΜΟ ( μήκους περίπου 8 χλμ.!) είναι σε άθλια και επικίνδυνη κατάσταση. Έτσι κάθε χειμώνα με τις βροχές λόγω των μεγάλων κλίσεων δημιουργούνται έντονες διαβρώσεις που τον καθιστούν πολλές φορές αδιάβατο και επικίνδυνο.

Όπως αντιλαμβάνεσθε η καθημερινή μεταφορά των παιδιών από και προς το σχολείο των Ραχών γίνεται προβληματική μέχρι αδύνατη.

Επίσης είναι προβληματική και η μεταφορά ασθενών .

Θα πρέπει επιτέλους και το Καρκινάγρι που η καθημερινότητα του εξαρτάται αποκλειστικά από τις Ράχες να αποκτήσει ένα ασφαλή και σύντομο δρόμο.

Είναι λυπηρό στην εποχή μας οι κάτοικοι των ακριτικών Νησιών μας να βασανίζονται από προβλήματα επιβίωσης  αυτού του είδους που είναι εύκολο να αντιμετωπισθούν.

Κύριοι βάλτε σε άμεση προτεραιότητα στο πρόγραμμά  αναβάθμισης του οδικού δικτύου του Νησιού μας, τον δρόμο ( Πέζι Κάλαμος ) δίνοντας χαρά και ζωντάνια στους κατοίκους, εξασφαλίζοντας συγχρόνως την ασφαλή μεταφορά των παιδιών στο σχολείο τους και την μετακίνηση ασθενών με οποιεσδήποτε καιρικές συνθήκες.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων και περιμένουμε νέα σας.

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΕΞΩΡΑΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ
ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟΥ ΟΙΚΙΣΜΟΥ “ΠΕΖΙ“ ΙΚΑΡΙΑΣ

ikariastore banner