Ακούσαμε τα 2 νέα τραγούδια των Ικάριων καλλιτεχνών και τα μοιραζόμαστε μαζί σας

Είναι 2 από τους ευτυχώς αρκετούς σήμερα Ικαριώτες καλλιτέχνες που ξεχωρίζουν. Παρά την νεαρή τους ηλικία, έχουν κάνει, ο καθένας στον τομέα του, αρκετά σημαντικά και σταθερά βήματα και κάθε τους νέα δημιουργία αποτελεί και μία ξεχωριστή πρόταση.

Ο λόγος για τους Βιολέτα Ίκαρη και Πάνο Μαλαχιά που μόλις παρουσίασαν 2 νέα τους τραγούδια, ο καθένας με το δικό του ύφος και ευαισθησία. Σας έχουμε μιλήσει, με παρουσιάσεις και συνεντεύξεις αρκετές φορές για τους 2 αυτούς καλλιτέχνες. Νομίζουμε πως αξίζει και αυτή τη φορά.

Η Βιολέτα Ίκαρη γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Ικαρία . Ξεκίνησε το τραγούδι από πολύ μικρή στα παραδοσιακά Ικαριώτικα πανηγύρια. Έχει πάρει μαθήματα φωνητικής, ευρωπαϊκής μουσικής, σπουδάζει βυζαντινή μουσική, γράφει στίχους και μουσική, ενώ έχει τραγουδήσει δίπλα σε αγαπημένους καλλιτέχνες όπως Διονύσης Τσακνής, Νίκος Ζιώγαλας, Γιάννης Μηλιώκας, Ψαραντώνης κ.ά. σε γνωστές  μουσικές σκηνές και θέατρα της Ελλάδας και της Κύπρου.

Με την ιδιαίτερη λαϊκή της φωνή η Βιολέτα μας παρουσιάζει το πρώτο τραγούδι από τον επερχόμενο δίσκο της με τίτλο «Έλα Και Ράγισε Τον Κόσμο μου» σε μουσική Δημήτρη Γλέζου και στίχους Αντώνη Κατσαμά. Παράλληλα συνεχίζει τις εμφανίσεις της στο πλευρό του Γιάννη Κότσιρα.

Μάλιστα, σήμερα το πρωί ακούσαμε το νέο τραγούδι της Βιολέτας από τον Μελωδία fm και χαρήκαμε πάρα πολύ!
 

Aπό την άλλη,  ο τραγουδοποιός και συνθέτης Πάνος Μαλαχιάς παρουσιάζει το νέο του τραγούδι ‘’Σαν τρελή’’, περπατώντας σε έντεχνα-λαϊκά μονοπάτια, ένα χρόνο μετά την ροκ-μπαλάντα του ''Πες μου ένα ναι''.

Πρόκειται για ένα λυρικό ζεϊμπέκικο που κυμαίνεται ανάμεσα στο έντεχνο και λαικό ύφος πλαισιωμένο από χαρακτηριστικές μελωδίες στο μπουζούκι και στίχους που περιγράφουν βαθιά συναισθήματα για την μοναξιά, τη μοίρα, τα πάθη και τον έρωτα!

Καλοτάξιδα και τα 2!

ikariamag.gr

ikariastore banner