Ο Πάνος Μαλαχιάς τραγουδοποιός-κιθαρίστας με πολυετή παρουσία στα μουσικά δρώμενα και δεκαετή παρουσία στη δισκογραφία, παρουσιάζει ζωντανά το νέο δίσκο του ‘’Ποια ζωή δεν έχει λάθη’’, μαζί με άλλα τραγούδια του, στον ‘Ρυθμό Stage’ την Κυριακή 22 Απριλίου στις 21:00.

Το ΠΟΙΑ ΖΩΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΛΑΘΗ αποτελεί την τρίτη προσωπική δισκογραφική δουλειά του τραγουδοποιού – κιθαρίστα Πάνου Μαλαχιά. Πρόκειται για έναν πολύπλευρο δίσκο που ακροβατεί μεταξύ Rock και Blues, και περιέχει δυναμικά τραγούδια, με χαρακτηριστικά ροκ riffs, μπαλάντες με έντονες λυρικές κιθαριστικές μελωδίες αλλά και κάποια που οδηγούν σε ποιο έντεχνα μονοπάτια.

Είναι 2 από τους ευτυχώς αρκετούς σήμερα Ικαριώτες καλλιτέχνες που ξεχωρίζουν. Παρά την νεαρή τους ηλικία, έχουν κάνει, ο καθένας στον τομέα του, αρκετά σημαντικά και σταθερά βήματα και κάθε τους νέα δημιουργία αποτελεί και μία ξεχωριστή πρόταση.

Ο Ικάριος μουσικό-συνθέτης και τραγουδοποιός Πάνος Μαλαχιάς επιστρέφει δυναμικά στον έντεχνο μουσικό χώρο, παρουσιάζοντας το νέο του τραγούδι με τίτλο ''Πες μου ένα ναι''.

Ο Πάνος Μαλαχιάς μάς συστήνει το πρώτο του βιβλίο το ‘’Τροπικό σύστημα και πώς να συνθέσετε riffs στις τροπικές κλίμακες’’ (με CD-αυτοέκδοση)

Μόλις αναρτήθηκε το επίσημο βίντεοκλιπ του ταγουδιού «Χαμογέλα» από την πρώτη δισκογραφική δουλειά των Πα-μαλ, «Ο Βασιλιάς Της Αυταπάτης», έναν ελληνόφωνο ροκ δίσκο… με ποιητικό στίχο, μελωδικές συνθέσεις και… κλασσικό ύφος!

Κυκλοφόρησε η πρώτη δισκογραφική δουλειά των Πα-Μαλ. Οι «Πα-Μαλ» παρουσιάζουν την πρώτη τους δισκογραφική δουλειά με τίτλο «Ο Βασιλιάς Της Αυταπάτης»… ένα ελληνόφωνο ροκ δίσκο… με ποιητικό στίχο, μελωδικές συνθέσεις και… κλασσικό ύφος!

Το τραγούδι έχει ήδη αγαπηθεί από τις ζωντανές εμφανίσεις του Θεολόγου. Πριν καν ηχογραφηθεί δηλαδή. Μόλις κυκλοφόρησε ο 1ο δίσκους του, «Υπόγεια Διάβαση», ξεχώρισε αμέσως και έγινε ακόμα πιο γνωστό και αγαπημένο.

Το να γράφω για το Πάνο είναι για μένα εύκολο… όσο και δύσκολο μαζί. Γιατί ο Πάνος Μαλαχιάς είναι… αδερφός μου. Από μωρά μαζί, μεγαλωμένοι στα ατίθασα καλοκαίρια του Πάπα, περάσαμε από τα ανήσυχα έφηβα βράδια του και συνεχίσαμε ως σήμερα αγαπημένοι.