Η Βιολέτα Ίκαρη για πρώτη φορά, παρουσιάζει στο Club του Σταυρού του Νότου, μια ιδιαίτερη παράσταση, με τίτλο «Tι τραγούδι να σου πω...». Τετάρτη 7/2/2018 & Τετάρτη 14/3/2018

Είναι 2 από τους ευτυχώς αρκετούς σήμερα Ικαριώτες καλλιτέχνες που ξεχωρίζουν. Παρά την νεαρή τους ηλικία, έχουν κάνει, ο καθένας στον τομέα του, αρκετά σημαντικά και σταθερά βήματα και κάθε τους νέα δημιουργία αποτελεί και μία ξεχωριστή πρόταση.

Η Βιολέτα Ίκαρη τραγουδάει, γράφει στίχους και μουσική και μας συστήνεται μέσα από το πρώτο ηχογραφημένο της τραγούδι «Η γη της επαγγελίας». Έχει συνεργαστεί με αγαπημένους καλλιτέχνες της Ελληνικής έντεχνης και ροκ σκηνής όπως: Διονύσης Τσακνής, Γιάννης Μηλιώκας, Νίκος Ζιώγαλας και Ψαραντώνης. Σπουδάζει Βυζαντινή μουσική, έχει παρακολουθήσει μαθήματα φωνητικής, κιθάρας και πιάνου. Έχει έτοιμο ηχογραφημένο ντουέτο με τον Βασίλη Παπακωνσταντίνου στο οποίο μουσική έχει γράψει η ίδια και στίχους η Σμαρώ Παπαδοπούλου, επίσης έχει ηχογραφήσει τραγούδι του Νίκου Ζιώγαλα και του Γιάννη Μηλιώκα ενώ την περιμένουν πολλά δικά της τραγούδια και συνεργασίες με άλλους δημιουργούς.

Η Βιολέτα Ίκαρη τραγουδάει, γράφει στίχους και μουσική και μας συστήνεται μέσα από το πρώτο ηχογραφημένο της τραγούδι «Η γη της επαγγελίας». Έχει συνεργαστεί με αγαπημένους καλλιτέχνες της Ελληνικής έντεχνης και ροκ σκηνής όπως: Διονύσης Τσακνής, Γιάννης Μηλιώκας, Νίκος Ζιώγαλας και Ψαραντώνης.

ikariastore banner