5ο Snak Fest… καλύτερο από ποτέ!

Το 5ο φεστιβάλ του συλλόγου των νέων Αγίου Κηρύκου συζητιόταν πολύ, όλες τις προηγούμενες μέρες. Η απόφασή τους να επιλέξουν έναν άλλο χώρο (το ρέμα του Κουζίνου στην Παναγιά) αποδείχτηκε πολύ έξυπνη. Στα Κεραμέ όπου έγινε τις προηγούμενες χρονιές υπήρχε σοβαρό πρόβλημα λόγω έλλειψης υποδομών. Οι διοργανωτές κατάφερναν με πολύ κόπο να της ξεπερνούν αλλά φέτος σκέφτηκαν να δοκιμάσουν κάτι διαφορετικό. Παρόλο που δε βρίσκεται δίπλα στη θάλασσα, είναι μια ελκυστική τοποθεσία, καταπράσινη και δροσερή, προσφέρει ευκολίες και είναι πιο κοντά στον Άγιο.

Η ατμόσφαιρα ήταν καλοκαιρινή και πολύ φεστιβαλική. Ακούσαμε από μπαλάντες και έντεχνο, ακούσαμε κομμάτια που συνέθεσαν κάποιοι εκ των μουσικών. Αργότερα η ενέργεια ξεχείλισε από παντού, ηλεκτρικός ήχος, πολλές ροκιές που έφτασαν μέχρι τους Motorhead.

Η Ταλαιπωρημένη Κομπανία ενθουσίασε, όπως συμβαίνει κάθε φορά που αποφασίζει να εμφανιστεί, να σατιρίσει και να συνομιλήσει με το κοινό, μ’ αυτήν τη διαδραστική σχέση που τα … ανισόρροπα μέλη της καταφέρνουν να δημιουργήσουν.

Προς έκπληξη όλων, έδωσαν το παρόν και αρκετοί μεγαλύτερης ηλικίας που εκτιμούν τα παιδιά του συλλόγου, ως χαρακτήρες (είναι οι καλύτεροι), ως μουσικούς, ως φίλους. Μεγάλη η προσέλευση, πολύ το κέφι, ερωτευμένες ματιές, μεθυσμένα χαμόγελα. Την Κυριακή 7 Αυγούστου ζήσαμε μία από τις ομορφότερες βραδιές του καλοκαιριού.

Γιάννης Κέφαλος για το ikariamag

 

ikariastore banner