Το στοίχημα της… ικαριακής αγοράς!

Μια εβδομάδα πριν, μιλήσαμε για τα 2 χρόνια του ikariamag και των ελεύθερων πτήσεων. Με λόγια απλά  με διάθεση… παιδιάστικη. Εκεί αναφέραμε για το στοίχημα της «ικαριακής αγοράς» στο οποίο πλέον επενδύουμε πολλές από τις ελπίδες μας. Αρκετός κόσμος ζήτησε να μάθει περισσότερα.

Λοιπόν, το πείραμα – σχέδιο έχει ως εξής:
Εδώ και μήνες σχεδιάζονταν, στήνονταν και γινόταν μια μελέτη για να δημιουργηθεί με τον καλύτερο τεχνικά τρόπο ένας διαδικτυακός επαγγελματικός κατάλογος των Ικαρίων στο νησί και την Αττική. Μια ψηφιακή καταγραφή όσων δραστηριοποιούνται στον τομέα της αγοράς, του εμπορίου και των υπηρεσιών. Ένας χρήσιμο εργαλείο να προβάλουμε και να ενισχύσουμε την τοπική οικονομία αλλά και τους ικάριους επαγγελματίες στην Αττική (βασισμένοι στο γεγονός ότι ο Καριώτης ψάχνει Καριώτη για όλες του τις ανάγκες).

Στήθηκε λοιπόν από ειδικούς του χώρου, η ικαριακή αγορά με έναν λειτουργικό τρόπο αναζήτησης των επαγγελματιών αλλά και περιήγησης στις επαγγελματικές δραστηριότητες που αναπτύσσονται σε κάθε χωριό και δήμο (είναι η μπλε ετικέτα πάνω από τον χάρτη, μέσα στη σελίδα του κάθε επαγγελματία).

Ήδη έχουν καταχωρηθεί αρκετοί συμπατριώτες μας σε Ικαρία και Αττική!!!

Ο μηχανισμός συνεχώς θα εξελίσσεται και προς το παρόν έχει δοθεί η δυνατότητα (κυρίως για τα «τουριστικά επαγγέλματα» για δίγλωσσο κείμενο μέσα στη σελίδα του κάθε επαγγελματία.

Δημιουργούμε λοιπόν μία σελίδα για τον καθένα από εσάς, η οποία βρίσκεται στην Ικαριακή Αγορά, φτιάχνουμε και οργανώνουμε μαζί το ύφος και τα υλικά της προβολής σας. Όμως δε μένουμε εκεί. Η σελίδα σας βρίσκεται μεν στο ikariakiagora.gr (όπως και στο ikariaki-agora.gr) αλλά φιλοξενείται και εντός του ikariamag, ενός δυναμικου portal που περιέχει ειδήσεις, απόψεις, χρήσιμα και πληροφορίες για το νησί και το επισκέπτονται δεκάδες χιλιάδες αναγνώστες το μήνα. Και όχι μόνο αυτό: Η σελίδα σας επικοινωνείται  ανά τακτά χρονικά διαστήματα μέσα από τα social media του ikariamag (facebook – twitter) σε χιλιάδες φίλους του περιοδικού μας. Και όχι μόνο αυτό: Ανά τακτά χρονικά διαστήματα, επικοινωνούμε τις υπηρεσίες, τα προϊόντα, τις προσφορές σας αλλά και τις ειδικές προσφορές που μπορείτε να κάνετε για τους αναγνώστες μας, μέσα από ενημερωτικά e-mail (newsletter – εγγραφείτε στην αρχική μας σελίδα) στη βάση δεδομένων που έχουμε αρχίσει να δημιουργούμε.

Έτσι δε στήνεται απλώς μια όμορφη σελίδα για την επαγγελματική σας δραστηριότητα, αλλά και επικοινωνείται μέσα από το δημοφιλές ikariamag και τα κοινωνικά του δίκτυα. Πάντα με τρόπο προσεγμένο και εύστοχο. Και όλα αυτά καταβάλλοντας ένα ετήσιο συμβολικό μόνο ποσό.

Υπηρεσίες τουρισμού, καταλύματα, καθημερινές ανάγκες, διασκέδαση, εξειδικευμένοι επιστήμονες και οποιαδήποτε ακόμα επαγγελματική δραστηριότητα έχει τη θέση της στην… ικαριακή αγορά.

Σε μια εποχή που η μικρή και μεσαία οικονομία βάλλονται, ενισχύουμε … την ικαριακή αγορά!

Οι καθημερινές σας ανάγκες αλλά και ό,τι ζητάτε μέσα από τις καταχωρήσεις επαγγελματιών, τις ενημερώσεις και τις προσφορές για τους αναγνώστες του ikariamag και για τους χρήστες της ικαριακής αγοράς!

Ενισχύστε, χρησιμοποιείστε, προβληθείτε στην … ικαριακή αγορά. ikariakiagora.gr

Για να καταχωρηθείτε ή για πληροφορίες:
Έλενα Ζέπου: elena.zepou@ikariamag.gr – 6947300541
Λία Ζέπου: lia.zepou@ikariamag.gr -  6944786789

Σας περιμένουμε!

ikariamag.gr|η Ικαρία… μ'ένα κλικ!

Και φυσικά, υπάρχει πλέον η δυνατότητα και για banner διαφημιστική προβολή μέσα από το portal μας. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για οποιαδήποτε απορία σας.

ikariastore banner

ikariaki-agora.gr