Συνάντηση Δημάρχου με τον Σύλλογο Εργαζομένων του Νοσοκομείου Ικαρίας

Συνάντηση Δημάρχου με τον Σύλλογο Εργαζομένων του Νοσοκομείου Ικαρίας πραγματοποιήθηκε χτες στον Άγιο Κήρυκο. Τα μέλη του Συλλόγου εξέφρασαν τις ανησυχίες τους για τα μελλούμενα στον τομέα της Υγείας στην χώρα μας αλλά ειδικότερα, της Ικαρίας.

Η κ. Καλίοπη Μπουζάκη, μαία και οι κ.κ. Σ. Δρούλιας Ιατρός, Δημήτρης Παπαγεωργίου, εκπρόσωπος παραϊατρικού προσωπικού, τόνισαν ότι χρειάζεται από κοινού αγώνας για την πλήρη αναβάθμιση του Νοσοκομείου, κάλυψη των κενών θέσεων, σίγουρο - ασφαλές - σταθερό σύστημα μεταφορών των εκτάκτων μη αντιμετωπίσιμων περιστατικών, να παίρνουμε τα χρήματα που μας αναλογούν ώστε να έχουμε ένα αξιόπιστο, λειτουργικό, εθνικό σύστημα υγείας χωρίς σπατάλες και χωρίς ελλείψεις. 

Ο Δήμαρχος δήλωσε «συμπαραστάτης σε οποιαδήποτε προσπάθεια αναβάθμισης των υπηρεσιών υγείας σε όλο το νησί. Από το 2013 και μετά θα ξέρουμε για το τι θα γίνει με την εφαρμογή του Καλλικράτη και στην υγεία, προς το παρόν έχουμε την κοινωνική πρόνοια, ενώ γίνονται προσπάθειες για συνάντηση, τις ημέρες που μας έρχονται, με τον Υπουργό κ Λοβέρδο».

ikariamag

 

Στιγμιότυπο από την συνάντηση της Τρίτης 18/1 στις 13.30, μεταξύ του Δημάρχου Ικαρίας Χ.Σταυρινάδη, του πρόεδρου της οικονομικής επιτροπής κ Α.Σκάρου (πρωην διοικητή του Γ.Νοσοκομείου Ικαρίας) με μέλη του ΔΣ του Συλλόγου Εργαζομένων στο Νοσοκομείου Ικαρίας.

ikariastore banner