Στην Ικαρία με το πλοίο: Λίγο σεβασμό, παρακαλούμε!

Δεν ήταν λίγα τα παράπονα που κατέφθασαν στο ikariamag από αναγνώστες μας για την κατάσταση που επικρατεί σήμερα στο κατάστρωμα του Νήσος Μύκονος το οποίο ξεκίνησε το μεσημέρι με προορισμό την Ικαρία και τα υπόλοιπα νησιά του δρομολογίου του.

Κόσμος πολύς σε ένα κατάστρωμα γεμάτο από χώμα και βρώμα. Λίγο αργότερα, κατέφθασαν και οι φωτογραφίες και τα βίντεο που βλέπετε. Οι επιβάτες διαμαρτυρήθηκαν στην Υποδοχή του πλοίου γι’ αυτή τη παντελή έλλειψη καθαριότητας και έλαβαν την απάντηση πως αν και έχει ήδη γίνει καθαρισμός στο κατάστρωμα, θα περάσει πλήρωμα να το ξανακαθαρίσει.

 

Εντύπωση προκαλεί το γεγονός πώς το πλοίο, πριν ξεκινήσει το δρομολόγιο του, πρόλαβε να ξαναβρωμίσει μέσα σε λίγες ώρες παραμονής στον Πειραιά, εφόσον καθαρίστηκε μετά την άφιξη του στο λιμάνι.

Μέσα σε όλη αυτήν την κατάσταση και με ένα μόνο πλοίο να εξυπηρετεί τα νησιά μας, η αύξηση του κόστους του εισιτηρίου προκαλεί αγανάκτηση και όλο αυτό το σκηνικό μάς δημιουργεί επιπλεόν ένα αίσθημα πλήρους εγκατάλειψης των αναγκών μας ως πολίτες και επιβάτες.

Κύριοι αρμόδιοι… λίγο σεβασμό, παρακαλούμε!

ikariamag