Πρόταση μηνύσεως για το ατύχημα στον Επιτάφιο

Στο τελευταίο δημοτικό συμβούλιο του δήμου Ικαρίας ένα θέμα εκτός ημερησίας διάταξης που έθεσε ο κ. Η. Γαγλίας δημοτικός σύμβουλος – επικεφαλής  της Αυτόνομης Συσπείρωσης ήταν η πρόταση προς τον δήμο να καταθέσει  μήνυση κατά παντός υπευθύνου για το ατύχημα της Μ. Παρασκευής κατά την περιφορά του Επιταφίου στον Αγ. Κήρυκο (διαβάστε σχετικά, εδώ) που έχει σαν αποτέλεσμα την παραμονή ενός νέου συμπατριώτη μας στην εντατική μονάδα του Ευαγγελισμού μέχρι και σήμερα (4/5) που γράφονται αυτές οι γραμμές.

Η πρόταση βασίστηκε στο γεγονός ότι το πλήγμα το δέχτηκε η Φιλαρμονική του δήμου Ικαρίας, ο οποίος θα πρέπει να πάρει θέση αφού έχει βεβαίως συγκεντρώσει όλες τις πληροφορίες που θα τον κάνουν γνώστη και κριτή της υπόθεσης.

Κατά ψήφησαν οι 11, υπέρ ψήφησαν 2, τα λευκά 3 και απουσίαζαν 5. Με πλειοψηφία εγκρίθηκε η πρόταση του δημάρχου Ικαρίας για την πρόληψη, για συμμετοχή του δήμου σε καμπάνιες ενημέρωσης σε συνεργασία με τις αρμόδιες υπηρεσίες (αστυνομία κλπ)

Εμείς ευχόμαστε σε καθημερινή βάση να έχουμε καλές ειδήσεις από τον Ευαγγελισμό και γρήγορα να έχουμε τον Γρηγόρη κοντά μας.

ikariamag

ikariastore banner