Ο Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου σε Ικαρία & Σάμο

Στο πλαίσιο των προγραμματισμένων του επαφών με όλες τις Περιφερειακές Ενότητες, ο Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου κ. Αθανάσιος Γιακαλής επισκέφτηκε τη Σάμο, όπου συναντήθηκε συνοδευόμενος από τον Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε Σάμου κ. Θεμιστοκλή Παπαθεοφάνους, με φορείς υλοποίησης έργων Ε.Σ.Π.Α. και τοπικούς φορείς του νησιού.

Ο κ. Γιακαλής σε συνέχεια των προγραμματισμένων επαφών του, επισκέφτηκε και την Ικαρία με αφορμή τις εκδηλώσεις που πραγματοποιήθηκαν την Κυριακή 17/7 για την Απελευθέρωση του νησιού και συναντήθηκε με το Δήμαρχο Ικαρίας κ. Χριστόδουλο Σταυρινάδη. Παράλληλα συνοδευόμενος από τον Περιφερειακό Σύμβουλο κ. Νίκο Κουλουλία, επισκέφτηκε όλα τα έργα που εκτελούνται στην Περιφερειακή Ενότητα της Ικαρίας, ενώ συναντήθηκε και με πολίτες στο Κακρινάγρι και σε άλλες τοπικές κοινότητες του νησιού, συζητώντας μαζί τους για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν.

Ο Περιφερειάρχης αύριο το πρωί θα συναντηθεί με τον Αναπληρωτή Υπουργό Περιβάλλοντος Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής κ. Νίκο Σηφουνάκη, το μεσημέρι με τον Υφυπουργό Μεταφορών Υποδομών και Δικτύων κ. Γιάννη Μαγκριώτη και το απόγευμα με τον Υφυπουργό Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας κ. Θάνο Μωραϊτη, συζητώντας μαζί τους για θέματα της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου.