Ο Κάβο Πάπας έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του

Η αίθουσα του Συλλόγου Ικαρίας «Κάβο Πάπας» γέμισε την Κυριακή το πρωί (μάλλον μεσημέριασε!) καθώς τα μέλη του ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του διοικητικού συμβουλίου.

Η διαδικασία ξεκίνησε με τον απολογισμό του έτους: Πανηγύρι στην Πετρούπολη, στη Λαγκάδα, συμβολή του συλλόγου στα έργα αποκατάστασης σε Καρκινάγρι και Λαγκάδα (θα επανέλθουμε), αιμοδοσία, κάλαντα, ημερολόγιο, συμμετοχή του συλλόγου στις κινητοποιήσεις για το ακτοπλοϊκό και γενικότερα η όλη του δράση τη χρονιά που μας πέρασε. Αναγνώστηκαν επιστολές του Βουλευτή και του Αντιπεριφερειάρχη Σάμου οι οποίοι δε κατέστη δυνατόν να παραβρεθούν και έγινε μια συνολική αποτίμηση της κατάστασης στα χωριά του Πάπα μετά τις καταστροφές του 2010.

Στη συνέχεια ο πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου, κ. Κώστας Παράλαιμος έκανε αναφορά στα πεπραγμένα και τις διεκδικήσεις του Συμβουλίου τη χρονιά που μας πέρασε, το Τσοργάκι (Χρήστος Φραδέλος) διάβασε τη νέα καριώτικη ρίβα του για το κόψιμο των συντάξεων και ακολούθησαν τα καριώτικα κάλαντα συνοδεία βιολιού (Γιώργος Φραδέλος).

Τα μέλη ευχήθηκαν υγεία, ευτυχία και δύναμη τόσο σε προσωπικό επίπεδο όσο και στις προσπάθειες του συλλόγου.

Και του χρόνου!

ikariamag.gr

ikariastore banner