Ικαριώτης ο πλοίαρχος που αγνοείται στο ναυάγιο της Ελευσίνας. 4 ακόμα στο πλήρωμα του πλοίου.

Ικαριακής Καταγωγής είναι ο πλοίαρχος του ΑΛΦΑ 1 που αγνοείται από σήμερα το πρωί. Αν και διαθέτουμε το όνομα του, δε θα το δημοσιοποιήσουμε καθώς οι έρευνες ακόμα συνεχίζονται. Επιπλεόν, στο Νοσοκομείο για προληπτικούς λόγους και με καλή την κατάσταση της υγείας τους είναι σύμφωνα με πληροφορίες του ikariamag.gr οι 4 υπόλοιποι συμπατριώτες μας, πλήρωμα του πλοίου Α1 που βυθίστηκε το πρωί στον κόλπο της Ελευσίνας.

ikariamag.gr

Όπως μεταδίδουν τα nea.gr  Αγνοείται ο καπετάνιος πλοίου που βυθίστηκε στον κόλπο της Ελευσίνας

"Σε εξέλιξη βρίσκονται έρευνες του Λιμενικού Σώματος στον κόλπο της Ελευσίνας για τον εντοπισμό 48χρονου πλοιάρχου, ο οποίος αγνοείται μετά τη βύθιση εφοδιαστικού πλοίου. Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι το πλοίο «Άλφα 1» είχε ξεκινήσει από τον Πειραιά με προορισμό την Ελευσίνα και επέβαιναν σε αυτό 11 άτομα.

Για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους στις 10 το πρωί το πλοίο άρχισε να βουλιάζει. Οι 10 επιβαίνοντες κατάφεραν να σωθούν και να μεταφερθούν στη στεριά.

Ωστόσο, ο πλοίαρχος αγνοείται και αυτή την ώρα γίνονται έρευνες τόσο από ιδιώτη δύτη όσο και από σκάφη του λιμενικού και ιδιωτικά σκάφη που βρίσκονται στην περιοχή. Τα υπόλοιπα μέλη του πληρώματος είναι καλά στην υγεία τους, αν και
κάποιοι για προληπτικούς λόγους μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Ελευσίνας.

Το σκάφος είχε 11μελές πλήρωμα και ήταν φορτωμένο με 1.800 τόνους μαζούτ και 253 τόνους πετρέλαιο κίνησης.

Στις έρευνες παίρνει μέρος κλιμάκιο ανδρών Ειδικών Αποστολών του Λιμενικού Σώματος."

ikariastore banner