Επιστολή δημοτικού συμβούλου της πλειοψηφίας στον Δήμαρχο Ικαρίας για τα απορρίμματα

ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΚΟΧYΛΑΣ, ΔΗΜΟΤ. ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΙΚΑΡΙΑΣ, ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟ ΣΤΑΥΡΙΝΑΔΗ
 
Αρκετές φορές , για να διαφυλάξω την Ενότητα της Παράταξης και την προστασία του Θεσμού του Δημάρχου, στήριξα αποφάσεις που δεν με εξέφραζαν, με αποκορύφωμα το χθεσινό σκέλος της απόφαση  σχετικά με την δυνατότητα μεταφοράς των απορριμμάτων από τον Άγιο Κήρυκο  στους δύο υπερκορεσμένους   ΧΑΔΑ  Ευδήλου και Ραχών.

Η κατάσταση αυτή μου δημιουργεί σοβαρά συνειδησιακά προβλήματα και δεν έχω καμιά διάθεση να συνεχίσω να τα υφίσταμαι.

Εφ’ όσον το κίνητρο μου, ήταν η προστασία του θεσμού του Δημάρχου, η οποία  επετεύχθη με την δική μου ψήφο, αν δεν κάνω λάθος, αυτό δεν σημαίνει κατά την άποψη μου ότι,  δεσμεύομαι για μια απόφαση που στην ουσία δεν ήθελα.

Αν θέλετε ακόμα και σαν διορθωτική κίνηση , δηλώνω απερίφραστα ότι, η ενδεχόμενη μετακίνηση του πρώτου απορριμματοφόρου, προς τους δύο ΧΑΔΑ, σημαίνει και την ταυτόχρονη αποστασιοποίηση μου από την Παράταξη. Γιατί πιστεύω, ότι υπάρχει λύση να παραμείνουν  τα απορρίμματα στα όρια της Δημοτικής Ενότητας του Αγίου Κηρύκου, αρκεί να το θελήσουμε.

Θέλω να τονίσω ότι η αποστασιοποίηση μου, δεν σημαίνει και την παραίτηση μου από Δημοτικός Σύμβουλος.

Έχω εκλεγεί από ένα κόσμο που με εκτιμάει  και αγνόησε ή δεν υπέκυψε στις γραμμές που λειτούργησαν στον χώρο μας.

Επομένως  είναι υποχρέωση μου, να μην τους απογοητεύσω, να παραμείνω στον Δήμο και να δουλέψω, όπως  άλλωστε όλοι μας για το συμφέρον του τόπου  και τις Καριώτικης  Κοινωνίας.

Με Εκτίμηση
Λευτέρης Κόχυλας

ikariastore banner