Επιστολή Βαρδίκου προς τον Βουλευτή Παπαδημούλη για το Νοσοκομείο της Ικαρίας

Επιστολή προς τον συνάδελφό του, Βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ κ. Δημήτρη Παπαδημούλη, απέστειλε ο Βουλευτής Σάμου Πυθαγόρας Χ. Βαρδίκος, με αφορμή ερώτηση που κατέθεσε προς το υπουργείο Υγείας σχετικά με το Νοσοκομείο Ικαρίας.

Στην ερώτησή του ο Κ. Παπαδημούλης αναφέρεται στην από 28-12-2010, επιστολή του Βουλευτή Σάμου με την οποία πρότεινε την αξιοποίηση των τεσσάρων ATR της Ολυμπιακής Αεροπορίας  για τις αεροδιακομιδές ασθενών. Ο κ. Παπαδημούλης ρωτά τον υπουργό σχετικά με τις προθέσεις του υπουργείου για το Νοσοκομείο Ικαρίας καθώς η επιστολή του Βουλευτή Σάμου «έχει θορυβήσει τους κατοίκους και τους υγειονομικούς φορείς του νησιού».

Όπως επισημαίνει ο κ. Βαρδίκος στην επιστολή του προς τον συνάδελφό του: «Η πρότασή μου προς τους Υπουργούς Μεταφορών, Υγείας και Άμυνας (συννημένο αρχείο) αφορούσε τις αεροδιακομιδές ασθενών και μόνον αυτές. Σ’ αυτές αναφέρεται το επίρρημα «οικονομικότερα» και όχι στη λειτουργία του Νοσοκομείου Ικαρίας. Η όποια παρεξήγηση που μπορεί να δημιουργηθεί από την τελευταία παράγραφο της επιστολής μου προς τους υπουργούς (σας επισυνάπτω και αυτή) δεν έχει καμία σχέση με τις προθέσεις, τις προσπάθειες και τα αποτελέσματα, τα 30 τελευταία χρόνια να αναβαθμιστεί το Νοσοκομείο της Ικαρίας. Μια αναβάθμιση στην οποία και προσωπικά έχω συμβάλει»… «Στις αρχές της δεκαετίας του 80 το Νοσοκομείο είχε έναν γιατρό και οι δυνατότητές του δεν ξεπερνούσαν αυτές ενός αγροτικού ιατρείου. Δεν επιτρέπω, προφανώς δεν αναφέρομαι σε σας, σε κανέναν, να μηδενίζει και ακυρώνει ένα έργο για το οποίο πολλοί και εγώ, είμαστε υπερήφανοι».

Διαβάστε τα οικονομικά στοιχεία για χρηση ATR για αεροδιακομιδές στις συννημένες φωτογραφίες.

Συνοδευτικά Αρχεία:
ikariastore banner