ikariamagTV: Θεολόγος Κάππος, παρουσίαση δίσκου στον Σταυρό του Νότου+

Όπως μας είχε πει ο Θεολόγος Κάππος στη συνέντευξη του στο ikariamag (διάβασε την εδώ), η παρουσίαση του πρώτου δίσκου του, «Υπόγεια Διάβαση» προετοιμαζόταν και γνωρίζουμε πόση ανυπομονησία αλλά και αγωνία είχε ο ίδιος. Εμείς σταθήκαμε δίπλα του ως χορηγοί επικοινωνίας.

Την Πέμπτη που μας πέρασε λοιπόν (15/3) ο Σταυρός του Νότου+ γέμισε όσο δεν πάει! Η βραδιά κύλησε καταπληκτικά, ο Θεολόγος ήταν ορεξάτος, οι προσκεκλημένοι του ανέβηκαν στη σκηνή και μας προσέφεραν όμορφες στιγμές και το κοινό δε χαλάρωσε ούτε λεπτό, μέχρι πολύ αργά το βράδυ όπου τελείωσε η μουσική αυτή βραδιά. Βοήθησαν πολύ και η εξαιρετική ποιότητα ήχου, η ενορχήστρωση αλλά και οι επιδέξιοι μουσικοί που πλαισίωναν τον Θεολόγο.

Όλα πήγαν τέλεια; ΟΧΙ! Ένα μικρό τεχνικό θέμα, μάς εμπόδισε να καταγράψουμε τον ήχο έτσι όπως ακριβώς θέλουμε. Κι επειδή νομίζουμε πως στο ikariamagTV σάς έχουμε συνηθίσει σε υψηλής ποιότητας παραγωγές, δε θέλαμε κάτι που να μην είναι αντάξιο στη δουλειά μας αλλά και στο επίπεδο του Θεολόγου.

Φροντίσαμε όμως να σας αποζημιώσουμε με ξεχωριστές φωτογραφίες αλλά και με ένα βίντεο που ετοιμάσαμε από την προχθεσινή νύχτα με ιδιαίτερες στιγμές τόσο στη σκηνή όσο και στα καμαρίνια!

Απολαύστε τα!

ikariamag.gr|Η Ικαρία… αλλιώς!