«Είναι Βαλκάνια εδώ» ... άλλο ένα κομμάτι που έχει ξεχωρίσει από την καινούρια δισκογραφική δουλειά του Θεολόγου Κάππου, «Παράθυρο στο δρόμο», δίνοντας ένα ξεκάθαρο κοινωνικό – πολιτικό στίγμα.

Έχει ήδη συνεργαστεί με τοnν Ψαραντώνη, την Αναστασία Μουτσάτσου, τον Νίκο Ζιώγαλα, τον Βασίλη Λέκκα, την Πέννυ Ραμαντάνη από τους Όναρ, τον Δημήτρη Καρρά, τους Παπιστάνους και τη Βιολέτα Ίκαρη.

Ο Θεολόγος Κάππος, μετά τον πρώτο του δίσκο και την επιτυχία του τραγουδιού “Για τα μάτια σου μόνο”, επανέρχεται δισκογραφικά με το δεύτερο προσωπικό του άλμπουμ, με τίτλο “Παράθυρο στο δρόμο”.

Το τραγούδι έχει ήδη αγαπηθεί από τις ζωντανές εμφανίσεις του Θεολόγου. Πριν καν ηχογραφηθεί δηλαδή. Μόλις κυκλοφόρησε ο 1ο δίσκους του, «Υπόγεια Διάβαση», ξεχώρισε αμέσως και έγινε ακόμα πιο γνωστό και αγαπημένο.

Όπως μας είχε πει ο Θεολόγος Κάππος στη συνέντευξη του στο ikariamag, η παρουσίαση του πρώτου δίσκου του, «Υπόγεια Διάβαση» προετοιμαζόταν και γνωρίζουμε πόση ανυπομονησία αλλά και αγωνία είχε ο ίδιος.

Περίπου μια δεκαετία πριν, καλοκαίρι, όταν περνούσε κανείς το απόγευμα έξω από το δημοτικό σχολείο του Καρκιναγρίου άκουγε φωνές, μονολόγους έντασης και ποιήματα θαλασσινά. Ήταν ο Θεολόγος Κάππος όπου πιτσιρικάς τότε, μου είχε ζητήσει να τον προετοιμάσω για να δώσει εισαγωγικές σε δραματική σχολή.

Ο Θεολόγος Κάππος ένας νέος τραγουδιστής και τραγουδοποιός, μας συστήνεται με τον πρώτο του δίσκο "Υπόγεια Διάβαση". Κινείται στο χώρο του ελληνικού ροκ και έντεχνου, ενώ υπάρχει μια ενδιαφέρουσα διασκευή της μεγάλης επιτυχίας της Γλυκερίας «Μέχρι να γίνουμε άγγελοι».

ikariastore banner