ΒΙΝΤΕΟ: Η Ικαρία στο «Jamie’s Super Food»

Βρείτε τρόφιμα Ικαρίας στο Ικαριακό Παντοπωλείον - ikariastore.gr

Ήταν τέλος Μαϊου 2015 όταν μεταδώσαμε ότι ο Jamie Oliver βρισκόταν στην Ικαρία. Εκείνες τις ημέρες ακολούθησαν αρκετά ρεπορτάζ και δημοσιεύσεις και μείναμε όλη με την εντύπωση ότι το διασημότερο πρόσωπο στον πλανήτη για τη μαγειρική, θα "επιστρέψει" στην Ικαρία. Είτε το έκανε αυτό σε ιδιωτικό επίπεδο, είτε όχι, ο Jamie τώρα "επιστρέφει" με μία σειρά στην οποία πρωταγωνιστεί η Ικαρία καθώς ο Oliver επισκέπτεται τις Μπλε Ζώνες, τα μέρη δηλαδή με τον υψηλότερο δείκτη μακροζωίας. Η σειρά ξεκινά την Κυριακή 13 Μαρτίου στις 13:00 στο συνδρομητικό κανάλι Fox Life.

Jamie's Super Food Trailer

Ταξιδεύουμε με τον Jamie Oliver σε 5 σημεία σε όλο τον πλανήτη όπου οι άνθρωποι ζουν πιο υγιεινά και για περισσότερα χρόνια #FOXLifeGR

Posted by FoxLife Greece on Sunday, 6 March 2016

Τι θα δούμε λοιπόν σε αυτή τη σειρά σύμφωνα με τους δημιουργους της:
Το «Jamie’s Super Food» είναι μια συναρπαστική νέα σειρά η οποία μας μαθαίνει πώς να ακολουθούμε πιο υγιεινή διατροφή. Κάθε εβδομάδα, ο Jamie μαγειρεύει πεντανόστιμα γεύματα, τέλεια ισορροπημένα πιάτα λαχταριστού φαγητού που περιέχουν όλα τα θρεπτικά συστατικά που χρειάζεστε κάθε μέρα. Και πώς γνωρίζει τι είναι καλό; Οι επιστήμονες έχουν πρόσφατα εντοπίσει 5 σημεία σε όλο τον πλανήτη όπου οι άνθρωποι ζουν πιο υγιεινά και περισσότερα χρόνια, απ’ ότι στον υπόλοιπο κόσμο. Κάθε εβδομάδα, ο Jamie επισκέπτεται 2 από αυτές τις χώρες για να ανακαλύψει τα διατροφικά τους μυστικά. Αμέσως μετά, μεταφέρει τις πιο σημαντικές του ανακαλύψεις πίσω στο Ηνωμένο Βασίλειο και τις μετατρέπει σε συναρπαστικές και εμπνευσμένες συνταγές που όλοι θα θέλουν να δοκιμάσουν. Η σειρά «Jamie’s Super Food» είναι το όνειρο κάθε λάτρη του φαγητού – εξαιρετικό, νόστιμο φαγητό γεμάτο με θρεπτικά συστατικά, σε όλες τις συνταγές.

Το Super Food του Jamie δεν έχει να κάνει με γκότζι μπέρι και πράσινα ροφήματα, ή με συμβιβασμό και άρνηση. Πρόκειται για απλά καθημερινά υλικά τα οποία, όταν συνδυαστούν, έχουν απίστευτες θρεπτικές ιδιότητες. Η σειρά δίνει συμβουλές για το πώς μπορούμε να απολαμβάνουμε τα φαγητά που μας αρέσουν και, την ίδια στιγμή, να είμαστε σίγουροι ότι κάνουμε το καλύτερο για το σώμα μας και την οικογένειά μας. Ο Jamie έχει στόχο να φέρει επανάσταση στον τρόπο που αντιλαμβανόμαστε την υγεία μας και να μας πείσει ότι δε χρειάζεται να επιλέγουμε ανάμεσα στην αγάπη μας για το φαγητό και την αγάπη μας για τη ζωή. Παίρνοντας μαθήματα από τις πιο υγιείς κοινότητες του κόσμου, ο Jamie μας εμπνέει να κάνουμε μικρές αλλαγές που θα κάνουν τεράστια διαφορά στη ζωή μας.

ikariamag.gr

 
ikariastore banner