Ο Jamie Oliver είναι, ίσως, ένας από τους γνωστότερους παγκοσμίως τηλεοπτικούς σεφ. Η συμπαθής του φυσιογνωμία, το νεαρό της ηλικίας του (όταν τουλάχιστον ξεκίνησε την εκπομπή του πριν 20 χρόνια) και η ευκολία με την οποία παρουσίαζε τις συνταγές του, τον έκαναν αμέσως εξαιρετικά δημοφιλή, τόσο στην Αγγλία, όσο και σ΄όλο τον κόσμο.

Ήταν τέλος Μαϊου 2015 όταν μεταδώσαμε ότι ο Jamie Oliver βρισκόταν στην Ικαρία. Εκείνες τις ημέρες ακολούθησαν αρκετά ρεπορτάζ και δημοσιεύσεις και μείναμε όλη με την εντύπωση ότι το διασημότερο πρόσωπο στον πλανήτη για τη μαγειρική, θα "επιστρέψει" στην Ικαρία. Είτε το έκανε αυτό σε ιδιωτικό επίπεδο, είτε όχι, ο Jamie "επιστρέφει" με μία σειρά στην οποία πρωταγωνιστεί η Ικαρία καθώς ο Oliver επισκέπτεται τις Μπλε Ζώνες, τα μέρη δηλαδή με τον υψηλότερο δείκτη μακροζωίας.

Στην Ικαρία, βρέθηκε ο διάσημος σεφ, Τζέιμι Όλιβερ, προκειμένου να βρει το μυστικό της διατροφής που εξασφαλίζει τη μακροζωία στους κατοίκους του νησιού και να γυρίσει ένα επεισόδιο για την εκπομπή μαγειρικής που παρουσιάζει. Όπως φαίνεται και στο βίντεο, ο Τζέιμι Όλιβερ, δεν έχασε την ευκαιρία και χόρεψε τον παραδοσιακό χορό του νησιού, τον Ικαριώτικο.

Ενθουσιασμένος από την ολιγοήμερη παραμονή του στην Ικαρία δηλώνει ο διάσημος τηλεοπτικός σεφ Τζέιμι Όλιβερ, ο οποίος μάλιστα ανέθεσε και σε μεγάλο γραφείο να του βρει σπίτι στο νησί.

Ο Jamie αποφάσισε να αποχαιρετήσει το νησί μαθαίνοντας να φτιάχνει τραχανά! Ευχαρίστησε τους πάντες, δήλωσε πως η Ικαρία του έκλεψε την καρδιά και πως δεν βλέπει την ώρα να ξαναέρθει! Ας δούμε με τι λόγια συνόδευσε την τελευταία του ανάρτηση από την Ικαρία!

Όπως μετέδωσε το ikariamag.gr την Τετάρτη 20/5, ο Jamie Oliver επισκέπτηκε την Ικαρία για ένα γαστρονομικό ταξίδι στην καριώτικη κουζίνα. Ο διάσημος σεφ, ενθουσιασμένος με τις ομορφιές και τις γεύσεις του νησιου και δεν σταματά να ανεβάζει φωτογραφίες στα social media όπου διαφημίζει το νησί. Γράφει, μάλιστα, ότι του αρέσει τόσο πολύ το νησί που θέλει να φέρει την οικογένειά του για διακοπές εκεί.

Όπως σας ενημέρωσε το πρωί το ikariamag.gr, ο Jamie Oliver βρίσκεται στην Ικαρία. Και από ό,τι φαίνεται είναι ενθουσιασμένος. Βλέποντας την τελευταία του ανάρτηση στο Instagram, τον βρίσκουμε ενθουσιασμένο με το τραπέζι το οποίο του προσφέρθηκε, γεμάτο αγνά χειροποίητα αγαθά της ικαριακής γής.

Η τελευταία πτήση χθες (18/5) το απόγευμα έφερε στο νησί τον celebrity chef Jamie Oliver. Ευδιάθετος και πρόσχαρος περίμενε τις αποσκευές του στην αίθουσα των αφίξεων ενώ οι περισσότεροι τριγύρω του προσπαθούσαν να τραβήξουν μια φωτογραφία. Φίλοι ή συνεργάτες που τον περίμεναν θέλησαν να του εξηγήσουν ότι έχουν ακόμη 1.5 με 2 ώρες δρόμο για τον τελικό προορισμό κάτι που μαρτυράει ότι αυτό το incognito ταξίδι έχει κατάληξη την βόρεια πλευρά της Ικαρίας.