Το ηλεκτρονικό περιοδικό Provocateur.gr, χορηγός επικοινωνίας του àrtεις fest 2015 έκανε αφιέρωμα από τη στήλη του Travel.Gram στο #ikariagram του ikariamag.gr και την ομώνυμη έκθεση στο φετινό àrtεις; fest που διοργανώνεται 17-20 Δεκεμβρίου στο metamatic:taf.

Στις αρχές του 2013 το ikariamag.gr ξεκίνησε ένα hashtag στο Instagram όπου καλούσαμε τους χρήστες να ανεβάζουν φωτογραφίες με #ikariagram. Στόχος ήταν να μοιραστούμε στιγμές Ικαρίας αλλά και να δημιουργηθεί μια έκθεση για τις ημέρες σύγχρονης ικαριακής δημιουργίας στην Αθήνα στα τέλη του 2013.

Το #ikariagram είναι το hashtag που ξεκίνησε πριν ενάμιση περίπου χρόνο το ikariamag στο instagram και από τότε εσείς έχετε ανεβάσει χιλιάδες φωτογραφίες από την Ικαρία.

Το ikariamag.gr δημιούργησε το hashtag #ikariagram στο Instagram και κάλεσε τους αναγνώστες του να ανεβάζουν φωτογραφίες και στιγμές Ικαρίας. Συγκεντρώθηκαν πάνω από 1600 εικόνες. Από αυτές, διαλέξαμε 63 και επιλέξαμε έναν ιδιαίτερο τρόπο να τις παρουσιάσουμε.

Τον Μάρτιο του 2013 το ikariamag.gr ξεκίνησε το hashtag #ikariagram στο Instagram και κάλεσε τους αναγνώστες του να ανεβάζουν φωτογραφίες και στιγμές Ικαρίας χρησιμοποιώντας το με σκοπό να πάρουν μέρος στο àrtεις;2013 | ημέρες σύγχρονης ικαριακής δημιουργίας στην Αθήνα τον προηγούμενο Δεκέμβριο.

Το ikariamag.gr δημιούργησε το hashtag #ikariagram στο Instagram και κάλεσε τους αναγνώστες του να ανεβάζουν φωτογραφίες και στιγμές Ικαρίας χρησιμοποιώντας το με σκοπό να πάρουν μέρος στο φετινό φεστιβάλ.

Τι θα κάνουμε τώρα; Το Ikariagram! Ανεβάστε εικόνες σας από την Ικαρία στο Instagram, βάλτε hashtag #Ikariagram και δείτε τες στο προφίλ του ikariamag στο Instagram! Και όχι μόνο αυτό. Στο artεις; 2 – ημέρες σύγχρονης ικαριακής δημιουργίας στην Αθήνα, που θα γίνει τον Δεκέμβριο του 2013, θα υπάρξει ειδική έκθεση με τις δικές σας φωτογραφίες από το Ikariagram!