Τα ΙΚΑΡΙΩΤΙΚΑ ζυμαρικά νοστιμεύουν το Ικαριακό Παντοπωλείον

"Ζυμαρικά Ικαρία, από το νησί της μακροζωίας στο πιάτο σας"

Όλες αυτές τις ημέρες μοιραζόμαστε μαζί σας τη νέα εικόνα του Ικαριακού Παντοπωλείου, τις νέες του υπηρεσίες αλλά και όσα γεμίζουν τα ράφια μας: Προϊόντα Ικαρίας που παράγονται στο νησί με φροντίδα, μεράκι και αγνά υλικά. Σκοπός μας είναι να δόσουμε στην ικαριακή παραγωγή την εξωστρέφεια εκείνη που θα της επιτρέψει να στηρίξει και να αναπτύξει την τοπική οικονομία. Παράλληλα όμως, θέλουμε να γεμίσουμε το τραπέζι σας με αγνά, τοπικά και ξεχωριστά προϊόντα.

Αυτή τη φορά θα σας παρουσιάσουμε τα ζυμαρικά "Ικαριώτικα" που παρασκευάζοντας στη Δάφνη Ικαρίας από το εργαστήριο του Σταμάτη Καρναβά: "Η ανάγκη για μια υγιεινή διατροφή δίχως συντηρητικά, χρωστικές και πρόσθετα, σε συνδυασμό με την ιδιαιτερότητα του νησιού μας, την Ικαρία, το νησί της μακροζωίας, μας ώθησε να δημιουργήσουμε το εργαστήριο παραδοσιακών ζυμαρικών με την επωνυμία "ΤΑ ΙΚΑΡΙΩΤΙΚΑ"."

Παραδοσιακός τραχανάς, στριφτάρια και χυλοπίτες, απλά και τρικολόρε, υπόσχονται να δώσουν στο τραπέζι σας μοναδική νοστιμιά. Δείτε τα συστατικά τους: σιμιγδάλι ψιλό σίτου, ντομάτα, σπανάκι, καρότο, πατζάρι, νερό αλάτι και γενικά μόνο αγνές πρώτες ύλες.

Από σήμερα μπορείτε να τα προμηθεύεστε ηλεκτρονικά από το Ικαριακό Παντοπωλείον (ikariastore.gr), κι αν βρίσκεστε στην Αττική, σας προτείνουμε στον τρόπο αποστολής να επιλέξετε την Αποστολή το Σάββατο, για να σας τα φέρουμε εμείς οι ίδιοι μόνο με 3 ευρώ έξοδα αποστολής κι έτσι να μην επιβαρυνθείτε με τα έξοδα αποστολής των κούριερ αλλά και το επιπλέον κόστος αντικαταβολής!

Καλή σας όρεξη!

ikariamag.gr

Πάρτε μια γεύση: Γέμισε Μέλι Ικαρίας... το Ικαριακό Παντοπωλείον

 Τα Αναψυκτικά Ικαρίας "ΚΕΦΑΛΟΣ" στο Ικαριακό Παντοπωλείον! Ξεχνιέται αυτή η γεύση;