Συναντήσεις Επάρχου Ικαρίας

Συνάντηση είχε ο Έπαρχος με την Περιφερειακή Διευθύντρια εκπαίδευσης Βορείου Αιγαίου Κυρία Παπαδανηήλ όπου συζητήθηκαν όλα τα θέματα εκπαίδευσης που αφορούν την Ικαρία και τους Φούρνους ελλείψεις, κενά, δυσλειτουργίες των σχολείων, τοποθέτηση δασκάλων και καθηγητών και για τις ανάγκες του ειδικού σχολείου, προσπαθώντας από κοινού να υπάρχει όσο περισσότερο αντικειμενική κάλυψη των κενών θέσεων.

Η συνεργασία της Κυρίας Παπαδανηήλ με τον Έπαρχο ήταν άκρως εποικοδομητική με μοναδικό σκοπό την επίλυση των προβλημάτων που αντιμετωπίζουμε στην εκπαίδευση στην Ικαρία .
Αφού επισκέφτηκε τα σχολεία στην Βόρειο Ικαρία είχε συνάντηση με συλλόγους και εκπαιδευτικούς και γονείς στο Επαρχείο και αναχώρησε ή αποστολή για Φούρνους.

Συνάντηση είχε ο Έπαρχος με τους κατοίκους του χωριού Μηλιοπό όπου τον ενημέρωσαν για το οξύτατο πρόβλημα που αντιμετωπίζει το χωριό λόγο τις μεγάλης ποσότητας όμβριων υδάτων όπου δημιουργούν πλημυρικά φαινόμενα και καταστροφές στις περιουσίες τους και στα σπίτια τους, υποσχέθηκε να σταλούν οι τεχνικές υπηρεσίες του Επαρχείου να εντοπίσουν το πρόβλημα και με την συνεννόηση των τεχνικών υπηρεσιών της αντιπερειφέρειας  να βρεθεί τρόπος να αντιμετωπισθή  το πρόβλημα.  

ikariastore banner