Ο Σύλλογος Γονέων Δημοτικού Σχολείου Ευδήλου Ικαρίας καταγγέλει τον Έπαρχο για τις μεταφορές των μαθητών

ΠΡΟΣ:      
1) Τον Έπαρχο Ικαρίας Στέφανο Παμφίλη
2) Τον κ . Παναγιώτη Ζαβουδάκη,  Δ/ντη  Α/θμιας  Εκπ/σης Σάμου
3) Την κ. Χριστιάννα Καλογήρου Περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου  

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ

Ο σύλλογος γονέων και κηδεμόνων του Δημοτικού σχολείου Ευδήλου καταγγέλλει τον έπαρχο Ικαρίας ΣΤΕΦΑΝΟ ΠΑΜΦΙΛΗ ως τον κυρίως υπεύθυνο - κατά δική του ομολογία - για την απουσία δρομολογίων για μαθητές που δικαιούνται μεταφοράς, αλλά και την περιφέρεια βορείου Αιγαίου καθώς ακόμη δεν έχει διευθετήσει το ζήτημα διεξάγοντας διαγωνισμό για την ανάθεση δρομολογίων.

Αυτή τη στιγμή, πέντε μαθητές του σχολείου μας, κάτοικοι Αυλακιού, δεν μεταφέρονται και σύμφωνα με τις παραινέσεις του Επάρχου καλούνται να χρησιμοποιήσουν το τουριστικό πούλμαν που μεταφέρει μαθητές γυμνασίου- λυκείου χωρίς συνοδό.

Καταγγέλλουμε τον έπαρχο και την περιφέρεια βορείου Αιγαίου για την αμελή και επικίνδυνη μεταφορά μικρών παιδιών 5 ή και 6  άλλες φορές, ανά δρομολόγιο, οπού φυσικά είναι αδύνατο να φορέσουν ζώνες ασφαλείας και τους καθιστούμε υπεύθυνους για οτιδήποτε συμβεί.

Καταγγέλλουμε επίσης τον έπαρχο και την περιφέρεια βορείου Αιγαίου για την απάνθρωπη παραμονή μικρών παιδιών στο σχολείο μια ώρα μετά το σχόλασμα τους με απροσδιόριστη ανάληψη ευθύνης για την ασφάλεια τους.

Σύλλογος γονέων και κηδεμόνων Δημοτικού Σχολείου Ευδήλου
 

ikariastore banner