"Μόνο αγάπη” στον Κάμπο Ικαρίας

Την Πέμπτη 5/2 τελείωσε η τριήμερη έκθεση στην αίθουσα του πολιτιστικού συλλόγου του  Κάμπου που είχε σκοπό την οικονομική ενίσχυση του γηροκομείου Ικαρίας. Η έκθεση είχε πολύ μεγάλη ανταπόκριση από τους συντοπίτες μας οι οποίοι και τις τρεις ημέρες παρευρεύθηκαν στην αίθουσα του Κάμπου και γενναιόδωρα ενίσχυσαν το γηροκομείο.

Την ημέρα των εγκαινίων χαιρέτησαν ο αντιπρόεδρος του Δ.Σ του πολιτιστικού συλλόγου του Κάμπου, Δήμος Μαυρίδης, ο αντιδήμαρχος Ευδήλου, Στέλιος Κουντούπης, ο πρόεδρος της Πανικαριακής Αδελφότητας, Λευτέρης Κουτούφαρης ενώ στην έκθεση παρευρέθηκε και ο δήμαρχος Ικαρίας Στέλιος Σταμούλος. Από την πλευρά του Δήμου Ικαρίας δόθηκαν δεσμεύσεις για την προσπάθεια οριστικής επίλυσης του ζητήματος της διαχείρισης του γηροκομείου.

Τα έσοδα από την πώληση των έργων, τη λαχειοφόρο, τη λουκουμαδοβραδιά και το κουτί ενίσχυσης ανήλθαν σε 2670 ευρώ!

Για τρεις ημέρες η αίθουσα του Κάμπου έγινε μέρος συνάντησης και συζήτησης. Καταλάβαμε πως η Ικαρία έχει πολλούς καλλιτέχνες αλλά και πάρα πολλούς ανθρώπους έτοιμους να βοηθήσουν σε ό,τι χρειαστεί.

Ευχαριστούμε τους καλλιτέχνες οι οποίοι έδωσαν αφιλοκερδώς τα έργα τους αλλά και όλους όσοι βοήθησαν για να πραγματοποιηθεί η έκθεση. Όλοι ανταποκρίθηκαν πρόθυμα, γρήγορα, γεννναιόδωρα.

Το κάλεσμα για την επόμενη πολιτιστική δράση ελπίζουμε να είναι πολύ σύντομα.

Μαρίνα Λαγού
marina.lagou@gmail.com

Διαβάστε τις ελεύθερες πτήσεις της Μαρίνας Λαγού.