Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το Δίαθλον Ικαρίας 2014

Δείτε το φωτορεπορτάζ από τη διοργάνωση.

Για 2η συνεχόμενη χρονιά, τo Mtbxpert μαζί με την οργανωτική ομάδα του Bike Expert διοργάνωσαν αγώνα διάθλου στο Καρκινάγρι Ικαρίας, με την υποστήριξη του Δήμου Ικαρίας, του Συλλόγου Κάβο Πάπα και του Αθλητικού Συλλόγου Διαγόρα Ραχών. Το ikariamag.gr ήταν και φέτος χορηγός επικοινωνίας.

Με αυξημένες από πέρσι συμμετοχές, το παραθαλάσσιο Καρκινάγρι γέμισε τόσο με αθλητές όσο και με κόσμο που κατέκλυσε την παραλία του για να δει τον αγώνα, οποίος περιελάμβανε 350 μέτρα κολύμβηση από τη Λειβάδα μέχρι το μώλο και 10 χιλιόμετρα τρέξιμο μέσα από δρόμους, καλντερίμια αλλά και μονοπάτια του χωριού.

Οι νικητές στη γενική κατηγορία ήταν
1ος Γιώργος Χανούμης (που ήταν και ο νικητής του περσινού Δίαθλου)
2ος Ανδρέας Βασίλαρος
3η Αθηνά Τσιμπίδη

Στη διάρκεια του αγώνα, υπήρξε δημιουργική απασχόληση για τα παιδιά, ενώ πριν τη βράβευση διοργανώθηκαν 3 μίνι αγώνες ταχύτητας για ηλικίες από 6 ως και 15 ετών. Το κλίμα ήταν εορταστικό, αθλητές και θεατές απόλαυσαν τη διοργάνωση και έδωσαν ραντεβού και για το επόμενο καλοκαίρι.

Για να μπορέσει να γίνει το Δίαθλον, τόσο οι διοργανωτές, όσο και οι εθελοντές εργάστηκαν σκληρά, από τις λειτουργικές ανάγκες της διοργάνωσης μέχρι – κυρίως- τον καθαρισμό και τη φροντίδα των μονοπατιών!

Τέτοιες πρωτοβουλίες μπορούν να ενισχυθούν, να υποστηριχτούν από ντόπιους και φορείς και να εξελιχθούν ακόμα παραπάνω, ενισχύοντας το ενδιαφέρον αλλά και την προσέλευση του κόσμου.

Μπράβο στο bikeexpert.gr για την πρωτοβουλία και σε όλους όσους βοήθησαν, φορείς, σωματεία και εθελοντές.

ikariamag.gr

ikariastore banner