Το ημερολόγιο ενός Ικαριώτη 18αρη

Φλεβάρης, Μάρτης , Απρίλης, Μάης, Ιούνης, άντε και κουτσός Ιούλης και τσουπ να ‘σου η Ικαριά. Άλλωστε όλοι αυτό δεν λησμονούμε; Προσωπικά από τη μέρα που έφυγα από το νησί κάθε (βασανιστική) μέρα τη σβήνω και από το ημερολόγιο. Θες οι Πανελλαδικές, θες η αγάπη για το σπίτι και το χωριό, θες τα ξέφρενα ξενύχτια με τους φίλους-αδέρφια και τα οτοστόπ μας, όλα είναι στη ψυχή και στο πώς νιώθεις. Και αυτός ο ήχος κλήσης με τον Ικαριώτικο σκοπό.. δε μας αφήνει να ξεχαστούμε λίγο ρε παιδί μου...ή μήπως δεν θέλουμε;

Είναι και αυτά τα post των ντόπιων Ικαριωτών και Ικαριακών σελίδων που σε κάνουν να τους ζηλεύεις για τη κάθε ώρα που βρίσκονται στο νησί.

Μαζί με όλα αυτά, είχαμε και εκλογές. Το αποτέλεσμα το θεωρώ τουλάχιστον ενθαρρυντικό ως νέος πολίτης αυτής της χώρας, ακόμη και αν δεν μου επέτρεψαν να ψηφίσω όπως μπορούν να κάνουν οι συνομήλικοι μου σε άλλες Ευρωπαϊκές χώρες, ακόμη και αν πολλοί νομίζουν πως οι 18άρηδες δεν ενδιαφέρονται για τα δρώμενα της χώρας. Σε λίγα χρόνια θα κληθώ να εργαστώ. Ποτέ μου δεν θα ήθελα να φύγω από τη χώρα -το θεωρώ πράξη δειλίας και συμβιβασμού- ΟΧΙ ΡΕ εδώ θα κάτσω να παλέψω και να διεκδικήσω ό,τι μου στέρησαν κάποιοι.

155 και σήμερα!

Στέφανος Συναδινός
stesyn21@gmail.com

Διαβάστε τις ελεύθερες πτήσεις από τις φιλοξενούμενες πένες.

ikariastore banner