Η Λαϊκή Συσπείρωση Ικαρίας καταγγέλει τη δημοτική αρχή

Η Λαϊκή Συσπείρωση Ικαρίας καταγγέλλει στον Ικαριώτικο λαό τη στάση της δημοτικής αρχής σχετικά με την εγκατάσταση του γιγαντιαίου αιολικού πάρκου στην Ικαρία.

Συγκεκριμένα από εχτές 20 Μαΐου είναι δημοσιευμένη στο διαδίκτυο καταχώριση από την οποία προκύπτει ότι ιδιώτης έχει προχωρήσει σε εκμίσθωση ιδιόκτητης έκτασης προς την εταιρεία «ΙΚΑΡΟΣ ΑΝΕΜΟΣ ΑΕ» και το συγκεκριμένο μισθωτήριο χρησιμοποιήθηκε για την έκδοση άδειας από την ΡΑΕ για την εγκατάσταση των 110 ανεμογεννητριών.

Το εντυπωσιακό είναι ότι το έγγραφο βρισκόταν στη διάθεση της διοίκησης του δήμου (άγνωστο από πότε) και ο δήμος δεν προχώρησε σε καμία απολύτως ενέργεια σε σχέση με αυτό. Αντίθετα διαρρέει το έγγραφο ως προεκλογικό τρυκ τέσσερις μέρες πριν το δεύτερο γύρο των δημοτικών εκλογών.

Καταγγέλλουμε τη στάση της δημοτικής αρχής η οποία γνώριζε και δεν έκανε απολύτως τίποτα, δεν μπήκε καν στον κόπο να ενημερώσει το δημοτικό συμβούλιο, πολύ περισσότερο τους Ικαριώτες.
Καλούμε τους Ικαριώτες να βγάλουν τα συμπεράσματα τους.

Να στηρίξουν τη Λαϊκή Συσπείρωση στο δεύτερο γύρο των δημοτικών εκλογών γιατί είναι η  παράταξη που δημόσια έχει δεσμευτεί ότι:

ΔΕΝ θα εκποιήσει, ούτε θα παραχωρήσει, ούτε θα εκχωρήσει δημόσια περιουσία, φυσικό πλούτο του τόπου μας, στον οποιονδήποτε ιδιώτη,  ΜΚΟ, σύμπραξη ιδιωτών στο όνομα της  δήθεν «αξιοποίησης» της.

Σ' αυτές τις εκλογές μπορούμε να πάμε ένα βήμα μπροστά.
Στηρίξτε αυτό που πραγματικά δίνει ελπίδα και προοπτική.
Δώστε δύναμη στη δική σας φωνή, στον δικό σας αγώνα!
Δώστε δύναμη στη λαϊκή πάλη και προοπτική!
Ψηφίστε - στηρίξτε τη Λαϊκή Συσπείρωση!
 

ikariastore banner