Οι εκλογές τελείωσαν, ο λαός μίλησε, εκείνος και μόνος: υπεύθυνα, ελεύθερα και δημοκρατικά, όπως άλλωστε ταιριάζει στην ιστορία μας, αποφάσισε για την πορεία του: πώς και με ποιούς θα βαδίσει. Φέρει συνεπώς ακέραια την ευθύνη των επιλογών του…

Οι εκλογικές αποφάσεις ανακήρυξης επιτυχόντων των Δήμων Ικαρίας και Φούρνων Κορσεών. Οι αποφάσεις αυτές αποτελούν τα μόνα επίσημα αποτελέσματα των δημοτικών εκλογών. Οι αποφάσεις αυτές δημοσιεύτηκαν σε συνεδρίαση του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Σάμου και αναρτήθηκαν στο Πρωτοδικείο

Θα ήθελα θερμά να ευχαριστήσω όλους εκείνους, οι οποίοι πορεύτηκαν μαζί μου τα τελευταία 3,5 χρόνια, διότι μέσα από άπειρες δυσκολίες προσπαθήσαμε να κάνουμε πράξη την ενότητα του Ικαριακού Λαού πάνω σε κοινούς στόχους.

Η ροή των αποτελεσμάτων για τον δεύτερο γύρο των δημοτικών εκλογών στην Ικαρία. Δείτε τα αποτελέσματα.

Το συγκεκριμένο κείμενο είναι μια προσπάθεια, να φωτιστεί η οπτική με την οποία βλέπουμε τον τουρισμό και την συμβολή του στην «αναπτυξιακή» προοπτική του νησιού μας …. (θα μπορούσαν να γραφτούν πολύ περισσότερα) . Αποτελεί μια μικρή απάντηση σε όσους εγκαλούν την Λαϊκή Συσπείρωση και το ΚΚΕ, για την στάση τους και τις θέσεις που διατυπώνουν, για τον νευραλγικό για την οικονομία του νησιού και της χώρας , κλάδο του τουρισμού.

Οι αντίπαλοι της αυτοδιοιηκητικής παράταξης του ΣΥΡΙΖΑ (ΙΚΑ.ΡΙ.Α) ξαναχτύπησαν με σκοπό να αλλοιώσουν υπέρ του συνδιασμού της Πανικαριακής Ενότητας Αλλαγής την πραγματική αριστερή συνείδηση της παράταξης μας και να μας τσουβαλιάσουν μαζί με τις ψήφους της ΝΔ του ΠΑΣΟΚ και της ΔΗΜΑΡ.

Ευχαριστούμε όλους τους συνοδοιπόρους που μας ακολούθησαν τα τελευταία χρόνια και μας στήριξαν σε όλες μας τις δράσεις. Ευχαριστούμε και όσους φτάνοντας στην κάλπη μας εμπιστεύτηκαν, δίνοντάς μας το κουράγιο να συνεχίσουμε σε ένα αφιλόξενο κομματικό περιβάλλον με εκατέρωθεν κατηγορίες και πόλωση.

Δεν είναι ο καινούριος, ο περαστικός από τον χώρο μας. Είναι ο αγωνιστής της αριστεράς σε όλους τους αγώνες για δημοκρατία και ανθρώπινα δικαιώματα όλα τα τελευταία 55 χρόνια, χωρίς καμιά απουσία και πάντα μπροστά.

Την Κυριακή 25-5-2014 καθένας και όλοι μαζί θα πρέπει να αποφασίσουμε για το «τι μέλλον ταιριάζει και αξίζει στην Ικαρία και στους κατοίκους της». Η Πανικαριακή Ενότητα Αλλαγής είναι έτοιμη να συνεχίσει την προσπάθεια που έχει ξεκινήσει με μοναδικό σκοπό και στόχο το συμφέρον του νησιού μας.

Αξίζει πιστεύουμε να υπενθυμίσουμε την παρακαταθήκη που αφήνει η δημοτική αρχή με τη δίωξη συμπατριωτών μας επειδή κινητοποιήθηκαν ενάντια στην απόφαση του δήμου Ικαρίας για την μεταφορά των απορριμμάτων στον ΧΑΔΑ Ευδήλου.

Σελίδες

ikariastore banner