Η Ελληνική Ραδιοφωνία Βορείου Αιγαίου και πάλι κοντά μας

Μια γνωστή ιστορία: το καλοκαίρι του 2013 η τότε κυβέρνηση έκλεισε την ΕΡΤ και φυσικά όλους τους Περιφερειακούς ραδιοφωνικούς σταθμούς της. Η πλειοψηφεία των εργαζομένων της Ελληνικής Ραδιοφωνίας Βορείου Αιγαίου δεν σταμάτησαν να ενημερώνουν τους κατοίκους των νησιών μας όλο αυτό το διάστημα χωρίς να υπάρχουν πομποί σε αυτά, χρησιμοποιώντας το διαδύκτιο και φυσικά μέσω των μικροφώνων της ΕΡΤ open.

Ήταν πραγματικά ένα δείγμα (προσωπική άποψη) το πώς θα μπορούσε να είναι μια δημόσια ραδιοτηλεόραση με αφετηρία του προγράμματος της το «από κάτω προς τα πάνω».

Τέλος πάντων, μεγάλη κουβέντα…αυτό που θέλω να σας πω είναι: ότι η Ε.Ρα. Β. Αιγαίου ξαναβρήκε την συχνότητα της στην Ικαρία στους 89,1 και από 1η Μαΐου είναι στο αέρα από τις 8 μέχρι τις 11 π.μ. με ζωντανό πρόγραμμα (ειδήσεις απ’ όλα τα νησιά) και από τις 1 μέχρι τις 2 μ.μ. με την ραδιοεφημερίδα της. Τώρα την λέμε  ΕΡΤ Αιγαίου και μάς βρίσκετε στα τηλέφωνα 2251023250 και 2251047760 ενώ η νέα μας ηλεκτρονική διεύθυνση είναι ertaigaiou@ert.gr.

Θα κάνουμε ότι είναι δυνατόν για να βγαίνει η φωνή όλων, πραγματικά όλων, στον αέρα του Αιγαίου πελάγους και όχι μόνο (υπάρχει η υπόσχεση ότι και πανελλήνιας εμβέλειας μέσα ενημέρωσης της ΕΡΤ θα μας δίνουν περισσότερο χρόνο). Επιβάλλεται λοιπόν η συμμετοχή σας σε αυτή την νέα προσπάθεια, με το να μας λέτε τι συμβαίνει; τι να ψάξουμε; τι να ακουστεί;

Σας ευχαριστούμε και εσάς που μας συμπαρασταθήκατε αλλά και εσάς που μας είπατε ότι έκαναν πολύ καλά που έκλεισαν τότε την ΕΡΤ. Απ’ όλα παίρνεις μαθήματα…

Γιώργος Βιτσαράς

ikariastore banner