Φυσικά Καλλυντικά Ικαρίας. Κι όμως υπάρχουν. Απο Lip Balm μέχρι Body Scrub!

Κάντε Like στη Facebook Σελίδα του Ικαριακού Παντοπωλείου.

Μία νέα, υπέροχη προσπάθεια έχει να σας παρουσιάσει το ikariamag.gr και το ανανεωμένο Ικαριακό Παντοπωλείον (ikariastore.gr): Τα φυσικά προϊόντα περιποίησης Synempe!

ΣΥΝΕΜΠΕ: Από το ρήμα της ικαριακής διαλέκτου συνεμπαίνω: συνειδητοποιώ, με απασχολεί, αντιλαμβάνομαι κάτι που έχει ήδη συμβεί. H Ειρήνη Στάθη επέλεξε πριν λίγα χρόνια να ζήσει στην Ικαρία. Η άμεση πια επαφή της με το φυσικό περιβάλλον του νησιού που παρουσιάζει εξαιρετική βιοποικιλότητα, επαναπροσδιόρισε τη σχέση της μαζί του και παρατηρώντας πιο προσεκτικά τι καταναλώνουμε, αποφάσισε να διακόψει οριστικά τη κατανάλωση χημικών προϊόντων και καλλυντικών από τη ζωή της. Και αυτό ως ένδειξη σεβασμόυ και φροντίδας για το ίδιο μας το σώμα, ώστε να μην το επιβαρύνουμε με χημικά κατάλοιπα και να μη δημιουργούμε και απορρίπτουμε χημικά απόβλητα στο φυσικό περιβάλλον, που μας φιλοξενεί και από το οποίο αντλούμε τα απαραίτητα για τη ζωή.

Έτσι δημιουργήθηκε το Synempe, που παράγει φυσικά καλλυντικά  όπως σαπούνια ελαιόλαδου, κρέμες, βοτανόλαδα, κηραλοιφές, scrub, lip balm, ντεμακιγιάζ, αποσμητικά, μάσκες προσωπου, όλα με ποιοτικές πρώτες ύλες που σέβονται το ανθρώπινο σώμα και το περιβάλλον.

Η Ειρήνη ζει στο Πλατανίδι, στις Ράχες Ικαρίας, μέσα στη φύση από την οποία προέρχεται μεγάλο μέρος των πρώτων υλών όπως το ελαιόλαδο, τα βοτανόλαδα και τα φρέσκα και αποξηραμένα βότανα. Ό,τι δεν παράγεται από εκείνη ή από τους ανθρώπους που την προμηθεύουν με πρώτες ύλες από την Ικαρία, επιλέγεται μετά από προσεκτική έρευνα και κατά προτίμηση προέρχονται από βιολογικές ή οργανικές καλλιέργειες.

Βρείτε προϊόντα Synempe στο ikariastore.gr

Σας θυμίζουμε πως αν βρίσκεστε στην Αττική, σας προτείνουμε στον τρόπο αποστολής να επιλέξετε την Αποστολή το Σάββατο, για να σας τα φέρουμε εμείς οι ίδιοι, μόνο με 3 ευρώ έξοδα αποστολής κι έτσι να μην επιβαρυνθείτε με τα έξοδα αποστολής των κούριερ αλλά και το επιπλέον κόστος αντικαταβολής! Επίσης, να γνωρίζετε πως μπορείτε να πληρώσετε με κάρτα κατά την παράδοση της παραγγελίας σας!

ikariamag.gr

ikariastore banner