Ένταξη των Φούρνων στο Πρόγραμμα Ιατρικής Υιοθεσίας του Ιατρικού Κέντρου Αθηνών

Η εκδήλωση της επίσημης ένταξης των Φούρνων στο «Πρόγραμμα Ιατρικής Υιοθεσίας» καθώς και η ανακήρυξη του Προέδρου του Ομίλου Ιατρικού Αθηνών, Δρ. Γεώργιου Αποστολόπουλου, σε επίτιμο δημότη, πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Δημαρχείο των Φούρνων Κορσεών, παρουσία της Περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου κας Χριστιάνας Καλογήρου, του Αντιπεριφερειάρχη Σάμου, του Έπαρχου Ικαρίας, του Δημάρχου, του Δημοτικού Συμβουλίου, καθώς και κατοίκων του νησιού.

Με το «Πρόγραμμα Ιατρικής Υιοθεσίας», ο Όμιλος Ιατρικού Αθηνών θα βρίσκεται διαρκώς στο πλευρό των κατοίκων των Φούρνων Κορσεών, προσφέροντας τις κορυφαίες υπηρεσίες του και πιο συγκεκριμένα, την πλήρη και δωρεάν νοσηλεία στο «Παιδιατρικό Κέντρο Αθηνών» και στο «Παιδιατρικό Κέντρο του Ιατρικού Διαβαλκανικού Θεσσαλονίκης», όλων των παιδιών και εφήβων του νησιού που έχουν ανάγκη νοσοκομειακής φροντίδας, μέχρι τη συμπλήρωση της ηλικίας των 14 ετών και τη δωρεάν παροχή τοκετού στο Μαιευτήριο «ΓΑΙΑ» στην Αθήνα και στο Μαιευτήριο του Ιατρικού Διαβαλκανικού Θεσσαλονίκης σε όλες τις επιτόκους του νησιού.

Επιπλέον, οι κάτοικοι του Δήμου μπορούν να πραγματοποιήσουν δωρεάν ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα προληπτικού ελέγχου της υγείας τους στην υπερσύγχρονη Κινητή Ιατρική Μονάδα του Ομίλου θα βρίσκεται στους Φούρνους, από σήμερα έως την Τρίτη 07 Ιουνίου κα

Η Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου δήλωσε: «Πράξεις σαν αυτές, μπορούν και πρέπει να αποτελούν παράδειγμα για όλους. Κάθε πρωτοβουλία που προτάσσει την αξία της αλληλεγγύης, κερδίζει μια ιδιαίτερη θέση στη δύσκολη εποχή που διανύουμε και στις καρδιές των ανθρώπων. Ευχαριστούμε πολύ για την πρωτοβουλία που έρχεται να καλύψει υπαρκτές ανάγκες των νησιών».
 
 

ikariastore banner