Ένα καριώτικο … “Σκαθάρι” στο Ηρώδειο!

Iδιοφυείς μουσικοί που υπέγραψαν μερικά από τα καλύτερα άλμπουμ όλων των εποχών. Είδωλα που πειραματίστηκαν και εξελίχθηκαν ταυτόχρονα με τα ρεύματα της εποχής τους. Τα τρομερά παιδιά από το Λίβερπουλ έμειναν μαζί δέκα χρόνια αλλάζοντας το ρου της μουσικής ιστορίας. Η Καμεράτα και ο Μίλτος Λογιάδης μας προσκαλούν σ’ ένα μουσικό ταξίδι με μεγάλες επιτυχίες τον θρυλικών Σκαθαριών, σε ενορχήστρωση του Νίκου Πλατύρραχου η οποία εμπλουτίζει τα τραγούδια με το μεγαλείο του συμφωνικού ήχου, διατηρώντας ανεξίτηλο το μοναδικό ύφος και τη δυναμική τους.

Το "ρόλο" των τεσσάρων Σκαθαριών αναλαμβάνουν οι τραγουδιστές:
Κώστας Βασιλιάγκος,

Δώρος Δημοσθένους,

Βασίλης Γισδάκης,

Στηβ Κόκκας
ενώ special guest θα είναι το αγαπημένο συγκρότημα της νεολαίας "ΜΕΛΙSSES".

Ανάμεσα λοιπόν στα 4 «σκαθάρια», διακρίνουμε τον ικαριακής καταγωγής Στηβ Κόκκας! Ο Juststeve (καλλιτεχνικό του Στηβ Κόκκας) γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Τορόντο του Καναδά. Έκανε μουσικές σπουδές στο Royal Conservatory of Music του Τορόντο ενώ μαθήτευσε δίπλα στον Stefanos Karabekos, Διευθυντή της New Canadian Symphonic Orchestra.

Από το 1990 άρχισε τις μουσικές του διαδρομές στην Ελλάδα σαν τραγουδιστής και συνθέτης και συνεργάστηκε με μεγάλα ονόματα του χώρου ενώ αυτή την περίοδο, ετοιμάζει μια προσωπική δισκογραφική δουλειά.

Μιλώντας στο ikariamag.gr, ο Στήβ Κόκκας, μας εξομολογήθηκε ότι κατάγεται από τον Κάμπο Ικαρίας (τη νέα ευρωπαϊκή πρωτεύουσα, όπως την χαρακτήρισε αστειευόμενος) και ότι οι επισκέψεις του στο νησί είναι που του δίνουν ισορροπία στη ζωή του. Για τη συναυλία, είπε ότι είναι η επανένωση 4 τραγουδιστών, οι οποίοι είχανε κάνει αυτό το αφιέρωμα στους Beatles πολλά χρόνια πριν, με την Ορχήστρα των Χρωμάτων του Χατζηδάκι!

Η συναυλία "Η Καμεράτα συναντά τους Μπητλς” θα γίνει την Πέμπτη 17 Ιουλίου, 21:00 στο Ηρώδειο.

ikariamag.gr

ikariastore banner