ΔΙΑΒΑΣΕ ΙΚΑΡΙΑΚΑ: Τhe real greek yogurt book

Παραγγείλτε το ηλεκτρονικά από το εκδοτικό ράδι του Ικαριακού Παντοπωλείου ikariastore.gr

Διαβάστε τη συνέντευξη του Ικαριώτη Ηλία Φουντούλη στο ikariamag.gr

O Ηλίας Φουντούλης μοιράζεται μαζί μας την αγάπη του για το γνήσιο ελληνικό γιαούρτι στο νέο του βιβλίο ‘’the real greek yogurt book’’ και μας ταξιδεύει στο μαγικό κόσμο του προϊόντος, από τη δημιουργία του μέχρι και σήμερα!

Με τη σφραγίδα της επαγγελματικής του πορείας στη γαστρονομία, ο Ηλίας μας μαθαίνει όλα όσα θέλουμε να ξέρουμε για μια από τις πιο αγαπημένες τροφές στον κόσμο, που η Ελλάδα παράγει και εξάγει με επιτυχία εδώ και δεκαετίες.

Με σπουδές στη γεωπονία και τη παγκόσμια ζωική παραγωγή, αρθρογράφος σε ελληνικά περιοδικά γαστρονομίας , συμμέτοχος σε τηλεοπτικές εκπομπές μαγειρικής και ταξιδευτής σε πολλές χώρες του κόσμου, ο Ηλίας λατρεύει το γνήσιο ελληνικό γιαούρτι. Στο νέο του βιβλίο, μοιράζεται μαζί μας την ιστορία του γιαουρτιού, τους τόπους παραγωγής του στην Ελλάδα, τα είδη του και τα χαρακτηριστικά τους, τους λόγους της υψηλής διατροφικής του αξίας, τη σχέση του με την υγεία μας και πόσο ωφέλιμο είναι και για τα παιδιά μας. Επιπλέον, μας ξεδιπλώνει εύκολες, γρήγορες και υγιεινές  συνταγές για να χρησιμοποιούμε το γνήσιο ελληνικό γιαούρτι στη καθημερινή μας μαγειρική και να το απολαμβάνουμε κάθε μέρα, εμείς και τα παιδιά μας!

To βιβλίο κυκλοφορεί και στην αγγλική γλώσσα.

χαρακτηριστικά βιβλίου:
Τίτλος: Τhe real greek yogurt book
Συγγραφέας:Ηλίας Φουντούλης
Σελίδες:144
Σκληρό εξώφυλλο

Παραγγείλτε το ηλεκτρονικά από το εκδοτικό ράδι του Ικαριακού Παντοπωλείου ikariastore.gr

ikariastore banner