ΑΚΟΥΣΤΕ: "Ικαριώτικο Μπλούζ" Νέα κυκλοφορία από τον Juststeve

Για τον  “juststeve” (Στηβ Κόκκας), καλλιτέχνη Ικαριακής Καταγωγής (από τον Κάμπο), πρωτοδιαβάσατε στο ikariamag.gr όταν τον Ιούλιο του 2014 εμφανίστηκε στο Ηρώδειο σε ένα αφιέρωμα για τους Beatles και μίλησε τότε στο περιοδικό μας. Λίγους μήνες αργότερα παρουσιάσαμε τη νέα του δουλειά "I am taking you Home".

Ο Juststeve γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Τορόντο του Καναδά. Έκανε μουσικές σπουδές στο Royal Conservatory of Music του Τορόντο ενώ μαθήτευσε δίπλα στον Stefanos Karabekos, Διευθυντή της New Canadian Symphonic Orchestra. Από το 1990 άρχισε τις μουσικές του διαδρομές στην Ελλάδα σαν τραγουδιστής και συνθέτης και συνεργάστηκε με μεγάλα ονόματα του χώρου.

Τώρα, επανέρχεται με 7 ολοκαίνουρια κομμάτια σε “swing” ύφος και μάλιστα δίγλωσσα, καθώς φλερτάρει με ρυθμούς και ήχους του 1930. Αυτός ο δίσκος ονομάζεται “just4fun” και τα βασικά όργανα που χρησιμοποιεί είναι πιάνο, κοντραμπάσο, κλαρινέτο και γαλλικό κόρνο.

Ο juststeve βγάζει έναν άλλο εαυτό ως ερμηνευτής και συνθέτης ειδικά στο τραγούδι “Ικαριώτικο Μπλούζ” που αντικαθιστά πολλά μουσικά όργανα με ήχους της φωνής και σώματός του. Οι Εβίτα Αντωνέλου, Πάρις Αθηναίος και Μαρία Πλύστακα  συμμετέχουν με τους στίχους τους και το εξώφυλλο το έχει σχεδιάσει ο Νίκος Δήμου. Φυσικά την καινούργια δουλειά του juststeve, την έχει επιμεληθεί ο Μανώλης Βλάχος.

O juststeve παρουσιάζει την καινούργια του δισκογραφική δουλειά στο γνωστό “Ξενοδοχείο Σπέτσες” από το Πάσχα μέχρι το τέλος Σεπτεμβρίου.

Κυκλοφορεί σε όλα τα διαδικτυακά καταστήματα.

Μπείτε επίσημη ιστοσελίδα του www.juststeve.eu

ikariamag.gr

ikariastore banner