Με απόφαση της Περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου κας Χριστιάνας Καλογήρου, εντάχθηκε στο Ε.Π. της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου το έργο «Προμήθεια και εγκατάσταση εξοπλισμού Τομέα Πληροφορικής και Επικοινωνίας (ΤΠΕ) σχολικών μονάδων προσχολικής εκπαίδευσης της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου».

Μπορεί να ήταν έτσι και παλιά. Δε θυμάμαι. Για τη βία λέω, τη λεκτική βία, τις βρισιές, τις προσωπικές επιθέσεις, τις απόψεις που έχουμε όλοι πια για τα πάντα. Τα χρόνια των σόσιαλ μίντια έχει αναδειχτεί πια η αγένεια, σε άκρατη μαγκιά και η διάθεση να ειπωθεί η άποψη μας, ως ανάγκη έκφρασης και υπεύθυνης τάχα μου στάσης σκεπτόμενου πολίτη.

Την ολοκλήρωση της διασύνδεσης 43 νοσοκομείων και κέντρων υγείας του Αιγαίου μέσω υπερσύγχρονων μονάδων τηλεϊατρικής ανακοίνωσε ο Όμιλος ΟΤΕ, παρέχοντας τη δυνατότητα απομακρυσμένης διάγνωσης.

Η ποίηση του Νίκου Καββαδία, αγαπημένη και ταξιδιάρικη. Πόσες φορές ακούγοντας τους μελοποιημένους στίχους του, δεν αναρωτηθήκαμε πού βρίσκονται όλες αυτές οι στεριές και οι θάλασσες! Το blog civil2006.blogspot.gr είχε μια εξαιρετική ιδέα, να αναζητήσει τα μέρη αυτά σε Google Maps και να φτιάξει ένα διαδικτυακό χάρτη, ενώνοντας τις ψηφιακές συντεταγμένες με τους στίχους των ποιημάτων.

Μπαίνεις στο TripinView.com και "πέφτεις" πάνω στον Κάβο Πάπα. Λες θα δω λίγα μέτρα μόνο, να μέχρι τη Μαύρη, και μετά άντε λίγο ακόμα, ίσα να φανεί το Τραπάλου, και μετά... ας συνεχίσω μέχρι τον Μαγγανίτη! Και καταλήγεις να κάνεις έναν απολαυστικό γύρο στο νησί, βουτώντας έστω και νοητά στις παραλίες που σ'αρέσουν και βολτάροντας στα παραθαλάσσια χωριά!

Σας γνωρίζουμε ότι μετά την εγκατάσταση και λειτουργία του επίγειου ψηφιακού σήματος της DIGEA στην Ικαρία (6/02/2015), είμαστε αποδέκτες έντονων διαμαρτυριών από πολίτες, λόγω αδυναμίας λήψης σήματος -«λευκές περιοχές», όπως τις ονομάζει η DIGEA- σε μέρος των γεωγραφικών περιοχών του νησιού μας. Δεν καλύπτονται οι περιοχές στο Καραβόσταμο, Άγιο Πολύκαρπο, Χριστό Ραχών, Γιαλισκάρι, Αυλάκι και Μεσαριά ακόμα και σε περιοχές του Αγίου Κηρύκου.

Με απόφαση της Γενικής Γραμματείας Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων, εγκρίθηκε στο σύνολό της σχετική πρόταση της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου, και εντάχθηκε στις 23.01.2015 στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Ψηφιακή Σύγκλιση» του ΕΣΠΑ, το έργο «Υπηρεσίες ψηφιακού τηλεοπτικού σήματος σε περιοχές της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου», συνολικού Προϋπολογισμού 559.500 ευρώ.

21/11/2014 - 12:11NoPhone

Να δει τα μηνύματα, να συνδεθεί λίγο στα μέσα «κοινωνικής» δικτύωσης για να μην καθυστερήσει να διαβάσει την μπούρδα που έγραψε ο «Φτερωτός Θεός» και η «Ασταναπάνε». Ο «Ατσαλιένιος» και το «Αγαπουλίνι» ευτυχώς δε γράφουν τίποτα (για το ναρκισσισμό τους), μόνο φωτογραφίες ανεβάζουν.

Από τον ερχόμενο Νοέμβριο θα μπορούν να έχουν πρόσβαση σε δωρεάν ασύρματο ίντερνετ (Wi- Fi) οι πολίτες σε 302 δήμους της χώρας μεταξύ των οποίων και οι Δήμοι Ικαρίας & Φούρνων Κορσεών.

Ένας παρουσιαστής της τηλεόρασης αποκτάει παιδί. Ένας τραγουδιστής εκφράζει μία πολιτική θέση. Μία τραγουδίστρια αποχωρεί από ένα μουσικό σχήμα λόγω διαφωνίας χαρακτήρων. Ένας ηθοποιός του Hollywood πεθαίνει σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα. Η επικαιρότητα στη σωστή της διάσταση.

Σελίδες

ikariastore banner