Περικυκλώστε μας: Το ikariamag.gr στο Google+

Τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έχουν μπει για τα καλά στη ζωή μας και είναι πλέον σημείο αναφοράς αλλά και το μέσο για να προβάλλουμε τη δουλειά μας. Βέβαια, μέσα σε αυτόν τον απέραντο πλανήτη του internet, οι καταχρήσεις όλων αυτών των διαύλων είναι  ένα καθημερινό φαινόμενο γι’ αυτό και επαφίεται στον κάθε χρήστη αλλά και τους διαχειριστές πώς θα αντιμετωπίσουν τα social networks.

Εμείς επιλέγουμε να προβάλουμε την δουλειά που γίνεται στο ikariamag.gr, τις σκέψεις μας και διάφορα άλλα ενδιαφέροντα πράγματα του διαδικτύου. Πάντα με σεβασμό στη νοημοσύνη των μελών μας, στην αισθητική μας και με το αυθεντικό μας αποτύπωμα πάντα ισχυρό. Η θετική σας ανταπόκριση, το διαδικτυακό «μοίρασμα», οι «Τοίχοι» σας και η επισκεψιμότητα του ikariamag.gr μιλάνε από μόνα τους. Εμείς  μιλάμε μόνο για τη δουλειά μας (και κοιτάμε μόνο τη δουλειά μας) την οποία και διοχετεύουμε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Γι΄αυτό άλλωστε και φτιάχνουμε σελίδες σε αυτά :

Έτσι, μετά το Facebook, το twitter, τα tweets του mag στο FB, το Youtube, το Vimeo και το Linkedin, το φτερό του ikariamag και των ελεύθερων πτήσεων βρίσκεται πια και στο Google+ . Βρείτε το εδώ!

Αν έχετε πρόφιλ, βάλτε μας στον «κύκλο» σας!

Και κάτι ακόμα: Εδώ και καιρό στο τέλος των άρθρων μας, βλέπετε το σηματάκι του +1. Για τους μη γνωρίζοντες, είναι σαν το "Like" του Facebook. Χρησιμοποιήστε το!

ikariamag.gr|η Ικαρία… αλλιώς!

ikariastore banner