Ο συνδυασμός της Λαϊκής Συσπείρωσης Ικαρίας & οι υποψήφιοι

Ο Συνδυασμός της ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ ΙΚΑΡΙΑΣ είναι ο συνδυασμός της κοινής δράσης και συνεργασίας των ριζοσπαστικών, λαϊκών δυνάμεων του νησιου.      

Αποτελεί την συνέχεια της Δ.Ε.Α.Σ. Αγίου Κηρύκου της Δ.Α.Δ.Κ.  Ευδήλου  και Δ.Α.Κ Ραχών και στηρίζεται από το Κ.Κ.Ε. και αγωνιστές από άλλους πολιτικούς χώρους, που εναντιώνονται στην αντιλαϊκή πολιτική και στον ¨Καλλικράτη¨, που προβληματίζονται για την πορεία των εξελίξεων.                           

Οι υποψήφιοί του είναι εργάτες και υπάλληλοι, επιστήμονες, αυτοαπασχολούμενοι, επαγγελματίες, βιοτέχνες, νέοι και νέες.

Σας καλούμε σε συσπείρωση και συστράτευση για να εκφραστεί στις τοπικές και περιφερειακές εκλογές η αγανάκτηση, η διαμαρτυρία, η καταδίκη της κυρίαρχης πολιτικής. Η καταδίκη του μνημονίου και της αντιλαϊκής καταιγίδας της Ε.Έ, του Δ.Ν.Τ. και της κυβέρνησης. Για να εκφραστεί  η  υποστήριξη σε ένα διαφορετικό τρόπο αντιμετώπισης των λαϊκών προβλημάτων από την τοπική αυτοδιοίκηση.

Κάντε το σίγουρο βήμα, ψηφίστε και στηρίξτε την  ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΙΚΑΡΙΑΣ στην νικηφόρα πορεία της .

Καταδίκασε τον κοινό συνδυασμό του ΣΥΝ/ΣΥ.ΡΙΖ.Α της Δημοκρατικής Αριστεράς του ΠΑ.ΣΟ.Κ.  της Ν.Δ. και του Λ.Α.Ο.Σ. 

Αποτελούν την αντιλαϊκή συμμαχία στο Δήμο Ικαρίας,  είναι πολιτικοί σου αντίπαλοι ανεξάρτητα από την μέχρι σήμερα πολιτική σου τοποθέτηση.

Υπάρχει λύση, υπάρχει διέξοδος. Ήρθε η ώρα να μιλήσει ο λαός. Ήρθε η ώρα της ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ. Ο συνδυασμός που θέλει και μπορεί να δώσει δύναμη στο λαϊκό κίνημα, αποτελεσματικότητα στον αγώνα που θα αποκαλύπτει, θα δυσκολεύει τα αντιλαϊκά μέτρα, θα στηρίζει τα λαϊκά συμφέροντα.  Να γίνει ακόμα πιο ισχυρή στο Δήμο η φωνή του λαού.

Δεσμευόμαστε για συνεπή καθημερινή δράση για το σύνολο των προβλημάτων της λαϊκής οικογένειας, όχι για την διαχείριση και ανακύκλωση των ίδιων προβλημάτων αλλά για τον άλλο δρόμο ανάπτυξης. Με κεντρικό πρόγραμμα και σχεδιασμό, με λαϊκή συμμετοχή και έλεγχο, με κοινωνική ιδιοκτησία στους στρατηγικούς τομείς, χωρίς εκμετάλλευση ανθρώπου από άνθρωπο.

Δείτε τη λίστα με τους δημοτικούς και τοπικούς υποψηφίους σε όλο το νησί:

Συνοδευτικά Αρχεία:
ikariastore banner