Νέα καινοτομική Επιχειρηματικότητα… μακάρι και σε Ικαρία & Φούρνους!

Το Επιμελητήριο Σάμου, σας προσκαλεί στην Ενημερωτική Εκδήλωση με θέμα:Παρουσίαση του Προγράμματος:  «ΝΕΑ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ» την Δευτέρα  11 Ιουλίου 2011 και ώρα 8:00 μ.μ.  στο ξενοδοχείο  «HOTEL SAMOS”

Σκοπός της Συνάντησης είναι η ενημέρωση του επιχειρηματικού κόσμου για τις δυνατότητες επιδότησής του μέσω του εν λόγω Προγράμματος του ΕΣΠΑ.

Το πρόγραμμα αποσκοπεί στην δημιουργία, ενθάρρυνση και την ενίσχυση της καινοτομικής επιχειρηματικότητας.

Στο πρόγραμμα μπορούν να υποβάλλουν από μια πρόταση:
Α) Όλα τα φυσικά πρόσωπα τα οποία έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους κατά την ημερομηνία υποβολής της επενδυτικής πρότασης
Β) Νεοσύστατες μικρές και πολύ μικρές επιχειρήσεις, καθώς και οι ατομικές επιχειρήσεις και οι συνεταιρισμοί κερδοσκοπικού χαρακτήρα που δραστηριοποιούνται στον Ελληνικό χώρο , οι οποίες έχουν συσταθεί και κάνει έναρξη δραστηριότητας χωρίς να έχουν συμπληρώσει μία πλήρη διαχειριστική χρήση αλλά δραστηριοποιούνται (ή επιθυμούν να δραστηριοποιηθούν) στους επιλέξιμους τομείς οικονομικής δραστηριότητας.
Γ) Υφιστάμενες (νέες) μικρές και πολύ μικρές επιχειρήσεις, εταιρικού / εμπορικού χαρακτήρα καθώς και οι ατομικές επιχειρήσεις και οι συνεταιρισμοί κερδοσκοπικού χαρακτήρα, οι οποίες έχουν κλείσει από μία έως και πέντε πλήρεις διαχειριστικές χρήσεις.

Ύψος επένδυσης:   20.000,00 έως 300.000,00 ευρώ

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στα γραφεία του Επιμελητηρίου, στο τηλ. 22730-87980 ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: samcci@otenet.gr  ή στην ιστοσελίδα: www.samoscci.gr

ikariastore banner