Εργατικό Κέντρο Σάμου: Κάλεσμα για την Υγεία

Κάλεσμα από Εργατικό Κέντρο Σάμου για συντονισμένη αντίδραση στην επίθεση της κυβέρνησης στη δημόσια υγεία.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Σάμου, στα πλαίσια των αποφάσεων του και συνεχίζοντας τις πρωτοβουλίες που έχει πάρει (τόσο παλιότερα όσο και τον Ιούνιο του 2011), για τα σοβαρά προβλήματα Υγείας που αντιμετωπίζουν τα νησιά της Ικαρίας, των Φούρνων και της Σάμου.

Μπροστά στη συνεχιζόμενη επίθεση της κυβέρνησης απέναντι στο δικαίωμα των εργαζομένων και της λαϊκής οικογένειας  για δωρεάν και υψηλού επιπέδου παροχές Υγείας.

Μπροστά στην δημοσιοποίηση του σχεδιασμού της κυβέρνησης για την Αναδιάταξη των Μονάδων του Ε.Σ.Υ. (περιλαμβάνει κατ’ αρχήν κατάργηση, 3000 κρεβατιών στα δημόσια νοσοκομεία από τα 35000 που λειτουργούν και τη συγχώνευση 330 κλινικών και ανάμεσα σε αυτά και την κατάργηση κλινών και στα Νοσοκομεία Σάμου και Ικαρίας).

Γεγονός που ανάμεσα στ’ άλλα θα σημαίνει ότι περισσότεροι ασθενείς θα γίνονται πελάτες των ιδιωτικών επιχειρήσεων Υγείας και που θα έχει σκληρές συνέπειες και για τους εργαζόμενους στον χώρο της Υγείας.

Σε μια πορεία ενημέρωσης, συζήτησης, σχεδιασμού και συγκεκριμενοποίησης άμεσων κοινών αγωνιστικών πρωτοβουλιών, σε συνέχεια της συζήτησης που ξεκίνησε στης 15/6/2011, καλεί τα εργατοϋπαλληλικά σωματεία στον ιδιωτικό και τον δημόσιο τομέα της Ικαρίας, το Νομαρχιακό Τμήμα Σάμου της ΑΔΕΔΥ, την Ένωση Δημοκρατικών Γυναικών Ικαρίας , τους τοπικούς και αθλητικούς συλλόγους, καθώς και τους συλλόγους γονέων, σε έκτακτη σύσκεψη.

Την Πέμπτη 7 Ιουλίου 2011  -  Ώρα 18:30μμ στο κτίριο της Τοπικής Κοινότητας Ευδήλου

Παλεύουμε για δωρεάν αποκλειστικά δημόσια και λαϊκή υγεία.

ikariastore banner

ikariaki-agora.gr