Επίσκεψη της Βουλευτή Σάμου του ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ Αγνής Καλογερή στην Ικαρία

Τετραήμερη επίσκεψη στην Ικαρία πραγματοποίησε η Βουλευτής Σάμου του ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ Αγνή Καλογερή. Συγκεκριμένα:

Στις 17/07 συμμετείχε στις εκδηλώσεις που πραγματοποιήθηκαν στον Άγιο Κήρυκο για την συμπλήρωση 100 χρόνων από την Ικαριακή Επανάσταση. Στην συνέχεια συναντήθηκε με το προεδρείο της ΔΟΕ και της ΕΛΜΕ καθώς και με την επιτροπή αγώνα για την συνέχιση της λειτουργίας του γηροκομείου Ικαρίας. Το απόγευμα της ίδιας μέρας είχε εκτενή συνάντηση και συνεργασία με την Διοικήτρια του Νοσοκομείου Ικαρίας.

Στις 18/07 συνοδευόμενη από κλιμάκιο του ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ συναντήθηκε με το Δήμαρχο Ικαρίας, τον εκπρόσωπου του Περιφερειακού Συμβουλίου κ.Κουλουλία και είχε συνάντηση-συνεργασία με το σωματείο εργαζομένων στο νοσοκομείο Ικαρίας. Το βράδυ παραβρέθηκε στην ανοιχτή συνέλευση της τοπικής οργάνωσης του ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ στον Κουντουμά.

Στις 19/07 συνοδευόμενη από κλιμάκιο του ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ συναντήθηκε με τον Αντιδήμαρχο Ευδήλου, την Διευθύντρια και το προσωπικό του Κέντρου Υγείας Ευδήλου και επισκέφθηκε υπηρεσίες του Δημοτικού Διαμερίσματος. Το βράδυ συμμετείχε σε ανοιχτή λαϊκή συνέλευση του ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ στον Άγιο Δημήτριο Ραχών.

Στις 20/07 μαζί με κλιμάκιο του ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ συναντήθηκε με τον Αντιδήμαρχο Ραχών και επισκέφθηκε το κλιμάκιο της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας. Στη συνέχεια επισκέφθηκε το Καρκινάγρι, όπου είχε συνάντηση με τοπικούς παράγοντες καθώς και με εκπροσώπους της Κίνησης Πολιτών Ραχών.

Ο κοινός παράγοντας όλων των συναντήσεων ήταν πικρός. Η εγκατάλειψη και η καταδίκη του λαού της Ικαρίας αλλά και του τόπου σε απομόνωση, καταδείχθηκαν σαν κοινή αιτία των προβλημάτων. Η πολιτική των μνημονίων και ο Καλλικράτης συνέχισαν το καταστροφικό έργο των κυβερνήσεων που πέρασαν, και έγιναν η χαριστική βολή για τον τόπο. Η πληθώρα των προβλημάτων αλλά και η υπερηφάνεια και η αγωνιστικότητα του Ικαριακού λαού δεν αφήνουν περιθώρια εφησυχασμού και αδράνειας για κανέναν.

Η κ.Καλογερή δήλωσε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ αλλά και αυτή προσωπικά θα είναι συμπαραστάτες στον αγώνα των Ικαριωτών για την ανατροπή της μιζέριας και της εξαθλίωσης. Για να έχει η Ικαρία το μέλλον και την ποιότητα ζωής που της αξίζουν.

ikariastore banner