Γυναικείος Συνεταιρισμός Ραχών Ικαρίας

Αγνά ικαριακά υλικά σε συνταγές που αποτελούν ένα αρμονικό μίγμα από παλιές εγγυημένες συνταγές και νέες δροσερές γεύσεις.

Η ποιότητα και η Ικαριώτικη προέλευση είναι μοναδικά κριτήρια όλων των προϊόντων τα οποία δημιουργεί με μεράκι και υπομονή ο Γυναικείος Συνεταιρισμός Ραχών Ικαρίας, που αποτελείται από δραστήριες νέες γυναίκες από την περιοχή Ραχών Ικαρίας.

Πριν 2 χρόνια, γράφαμε στις ελεύθερες πτήσεις:
Ο συνεταιρισμός αυτός, αποτελείται από έντεκα έως τώρα γυναίκες, που η καθεμία, με τις γνώσεις και το μεράκι τους, μαζεύονται και μαγειρεύουν, φτιάχνουν λικέρ, τουρσί ,υφαντά, μέχρι και κρέμες για το πρόσωπο. Στα διάφορα παζάρια που στήνουν ή συμμετέχουν, τους δίνεται η ευκαιρία να προβάλουν και να πουλήσουν τα προϊόντα τους, τα οποία γίνονται ανάρπαστα από τους  ντόπιους  και τους ξένους που επισκέπτονται τους καλοκαιρινούς μήνες το νησί μας. Έχετε δοκιμάσει ποτέ λικέρ κούμαρο ή φλισκούνι; Γαλατσίδα τουρσί; Μήπως χρειάζεστε κανένα βαλσαμόλαδο; Σας προτείνω για το πρόσωπο την κρέμα με κερί και καλεντούλα!

Υποδεχόμαστε λοιπόν τον Γυναικείο Συνεταιρισμό Ραχών στο ikariastore.gr. Δείτε όλη την ποικιλία από γλυκά, φυτικά παρασκευάσματα, χειροποίητα προϊόντα, ποτά, και άλλα, εδώ.

ikariamag.gr|η Ικαρία… αλλιώς!

ikariastore banner