ΒΙΝΤΕΟ: Ιούλιος 2016 - Αφιέρωμα της Aegean σε Σάμο, Λήμνο & Ικαρία

Τα νησιά του βορειοανατολικού άκρου του Αιγαίου, γοητευτικά και ανεξερεύνητα, θα σας προσφέρουν μοναδικές εμπειρίες. Η αρχαιότερη οργανωμένη πόλη της Ευρώπης, η Λήμνος, με τις παρθένες παραλίες και τη μυθική ομορφιά της, η Σάμος του Πυθαγόρα με τα γαλαζοπράσινα νερά της και το αρωματικό κρασί, και η αιωνόβια Ικαρία με την άγρια φύση, τα παραδοσιακά πανηγύρια και τους χαλαρούς ρυθμούς των κατοίκων της, θα παρασύρουν τον επισκέπτη σε εικόνες και γεύσεις μιας άλλης μαγευτικής εποχής.

Φέρνουμε όλη την Ελλάδα κοντά και αφιερώνουμε κάθε μήνα σε έναν ή περισσότερους ελληνικούς προορισμούς, γεμίζοντας τα αεροσκάφη μας με πανέμορφες εικόνες, γνώριμες μυρωδιές και αγαπημένες γεύσεις.

Τον Ιούλιο συνεχίζουμε το ταξίδι μας στο Βορειοανατολικό Αιγαίο και συναντάμε τρία πολύ αγαπημένα νησιά, τη Σάμο, τη Λήμνο και την Ικαρία για να ανακαλύψουμε τις ομορφιές τους και τα τοπικά προϊόντα τους.

Γλυκό κουταλιού λεμόνι, σύκο, της Ρηνιώς αλλά και μαρμελάδα φράουλα και cranberry-πορτοκάλι από τη Σάμο θα περιμένουν να γλυκάνουν όσους βρεθείτε στα business lounges μας. Για τους λάτρεις των τυριών έχουμε ετοιμάσει σνακ με καλαθάκι και μελίχλωρο Λήμνου. Ο μπουφές μας συμπληρώνεται με κρασί «Σάμος Άνθεμις».

Στα αεροσκάφη μας, για το μήνα Ιούλιο, θα προβάλλουμε βίντεο - αφιέρωμα και στα τρία νησιά, για να σας παρουσιάσουμε τα μυστικά τους, τα πανέμορφα χωριά τους, τους φιλόξενους κατοίκους τους και τα υπέροχα τοπικά εδέσματα.

Οι επιβάτες της οικονομικής θέσης θα έχετε την ευκαιρία να απολαύσετε τυροκούλουρα με καλαθάκι και μελίχλωρο από την όμορφη Λήμνο και φοινίκια από την Ικαρία. Επίσης, θα μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε «Λημνιό» ερυθρό ξηρό και «Άρωμα Λήμνου» Μοσχάτο από τον συνεταιρισμό της Λήμνου.

Όσοι ταξιδέψετε business class θα έχετε μία επιπλέον επιλογή γεύματος βασισμένη σε παραδοσιακές συνταγές, όπως πετεινό κοκκινιστό με κρασί «Λημνιό» και σπιτικά φλομάρια ή την ψαριά της Ικαρίας με Σαμιώτικο κρασί, αλμυρίκι και ντόπια χορταρικά. Επίσης, στα κρασιά θα υπάρχει και η επιλογή του κρασιού «Σάμος Άνθεμις».

Σας περιμένουμε για να ταξιδέψουμε μαζί στις ομορφιές της Σάμου, της Λήμνου και της Ικαρίας και να σας κεράσουμε τις νοστιμιές τους!

Αegean

ikariastore banner