ΒΙΝΤΕΟ - AEGEAN: Ρώτησε το Νικόλα ό,τι θες για την ΙΚΑΡΙΑ!

Υπάρχει ένας Νεοϋορκέζος που ξέρει την Ικαρία καλύτερα από όλους! Ο Νικόλας, ξεφουρνίζει ζεστό ψωμί και περιμένει τις ερωτήσεις σας για το νησί του.Την Ικαρία! #‎elladakonta‬.

Ντόπιος - Ικαρία

Υπάρχει ένας Νεοϋορκέζος που ξέρει την Ικαρία καλύτερα από όλους! Ο Νικόλας, ξεφουρνίζει ζεστό ψωμί και περιμένει τις ερωτήσεις σας για το νησί του.Την Ικαρία! www.elladakonta.gr #elladakonta

Posted by Aegean Airlines on Wednesday, 13 July 2016

Στο πλαίσιο της καμπάνιας ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΟΝΤΑ (δείτε: ΒΙΝΤΕΟ: Ιούλιος 2016 - Αφιέρωμα της Aegean σε Σάμο, Λήμνο & Ικαρία), η AEGEAN σε φέρνει σε επαφή με τους τόπους αλλά και τους ντόπιους αλλά και με τα τοπικά προϊόντα (βλ. AEGEAN - VIDEO: "Μάθε τα πάντα για τη Σάμο, τη Λήμνο και την Ικαρία από τους ντόπιους!").

Ρώτησέ το Νικόλα ό,τι θέλεις για την Ικαρία στο elladakonta.gr και ίσως κερδίσεις εισιτήρια για να πετάξεις κι εσύ μέχρι εκεί! Δες επίσης τι ρωτά ο κόσμος αλλά και τις απαντήσεις που δίνουν οι ντόπιοι.

Περισσότερα για το Νικόλα, μπορείτε να διαβάσετε στην ελεύθερη πτήση του ikariamag.grΟ Tom Waits και το ψωμί στην Ικαρία.

ikariamag.gr


 

ikariastore banner