ΣΥΡΙΖΑ: "Τελευταίες εκδηλώσεις στην Ικαρία πριν την μεγάλη ανατροπή”

Σας ενημερώνουμε ότι ο υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ  για τον νομό Σάμου Ξένος Κόχιλας,  θα μιλήσει την Πέμπτη 22 Γενάρη  στο Καφενείο του Πολύζου στο Στελί, το βράδυ αμέσως μετά το τέλος της ομιλίας του Προέδρου Αλέξη Τσίπρα στην Αθήνα.

Η τελευταία ομιλία του θα γίνει στο Πολιτιστικό Κέντρο Χριστού Ραχών την Παρασκευή 23 Γενάρη ώρα 19.30 το βράδυ.

ΗΛΘΕ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ - ΣΥΡΙΖΑ ΙΚΑΡΙΑΣ

 

Η Οργάνωση ΣΥΡΙΖΑ Ικαρίας, αυτές τις κρίσιμες ώρες λίγο πριν τις  εκλογές, καλεί τους πολίτες του νησιού μας, αλλά και όλους τους πολίτες της χώρας να στηρίξουν με όλες τους τις δυνάμεις τα ψηφοδέλτια του κόμματος.

Στο νομό Σάμου επιλέχτηκαν μέσα από απόλυτα δημοκρατικές διαδικασίες,  οι σύντροφοι στην ζωή πρώτα, και στον αγώνα έπειτα,
 Αγνή Καλογερή, Ξένος Κόχιλας και Δημήτρης Σεβαστάκης.

Όποιον και αν επιλέξει η κοινωνία των νησιών μας με την ψήφο της, θα είναι ευτύχημα για μας, να αναδειχθεί και βουλευτής, αφού την επόμενη μέρα θα αρχίσει και στον νομό μας η προσπάθεια ανασυγκρότησης της Ελλάδας από την γενική διάλυση που την οδήγησαν Ν.Δ. και ΠΑΣΟΚ  με τις πολιτικές τους, τα τελευταία  χρόνια.

Για την Ικαρία ειδικότερα,  οι οργανώσεις του ΣΥΡΙΖΑ πρότειναν ύστερα από απόλυτα διάφανες και δημόσιες διαδικασίες που πραγματοποιήθηκαν στον Εύδηλο στις 28 του Δεκέβρη και στον Άγιο Κήρυκο την επόμενη μέρα 29/12, μεταξύ άλλων άξιων συντρόφων και φίλων του ΣΥΡΙΖΑ, τον Ξένο Κόχιλα ο οποίος και επιλέχτηκε τελικά από την αρμόδια Επιτροπή της  Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ.

Επειδή και αυτός,  όπως και οι άλλοι δύο συνυποψήφιοί  του, έχει σοβαρές πιθανότητες να εκλεγεί βουλευτής της Αριστεράς στην μονοεδρική περιφέρεια του νομού Σάμου, σας καλούμε να στηρίξετε και αυτόν ισότιμα, γιατί πιστεύουμε ότι θα είναι μεγάλη τιμή για το νησί μας, μετά από πολλές δεκαετίες, να βρεθεί επί τέλους και ένας Καριώτης στη Βουλή και μάλιστα αριστερός. Μακριά από τον ΣΥΡΙΖΑ και την φιλοσοφία της Αριστεράς η επιλεκτική κατεύθυνση σταυροδοσίας.

Με την σιγουριά ότι την Δευτέρα 26 του Γενάρη θα βρισκόμαστε όλοι στους δρόμους με  την νίκη της Αριστεράς και της Κοινωνίας, σας καλούμε να εκλέξετε και βουλευτή από τον νομό μας.

ΙΚΑΡΙΑ 20 ΓΕΝΑΡΗ 2015

ikariastore banner