Οι εκλογές έχουν και τα καλά τους. Ειδικά αν ψηφίζεις σε νησί που δικαιούσαι και τρις μέρες άδεια, τα πράγματα είναι ακόμη καλύτερα. Αρχίζουν να μοιάζουν κάπως με ολιγοήμερες διακοπές που με λίγη τύχη και κανένα απαγορευτικό μπορούν να γίνουν και πολυήμερες...

…και όχι αυταπάτες… προπάντων… και όχι, παρακαλώ ΣΑΣ, μεγάλα λόγια και επίθετα υπερθετικού βαθμού… και όχι μεγάλες προσδοκίες πάνω απ’ το μπόι μας…

Η Οργάνωση του Συνασπισμού της Ριζοσπαστικής Αριστεράς Ραχών Ικαρίας, θέλει να ευχαριστήσει τους συντρόφους, τους φίλους και όλους εκείνους που με την ψήφο τους, ανάδειξαν τον ΣΥΡΙΖΑ πρώτη δύναμη στο νησί μας και τον νομό Σάμου.

Ο Σταμάτης Κρόκος -κοινώς Σταματάκης- ήλθε αργά στο καφεπαντοπωλείο της Αργυρώς στο Στελί της Ικαρίας. Στο μαγαζί υπήρχε το αδιαχώρητο. Πάνω από πενήντα χωριανοί είχαν κάνει κυριολεκτικά κατάληψη. Η κυρα-Αργυρώ είχε αναγκαστεί να κουβαλήσει καρέκλες και σκαμπό από το σπίτι της που ήταν πίσω από το μαγαζί, γιατί το κατάστημα δεν διέθετε τόσα πολλά καθίσματα.

Η Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου κα Χριστιάνα Καλογήρου, απέστειλε σήμερα στη Βουλευτή Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ κα Αγλαΐα Κυρίτση και στους Βουλευτές, Λέσβου κκ Χαράλαμπο Αθανασίου, Γιάννη Ζερδελή, Σταύρο Τάσσο, Σάμου κ. Δημήτρη Σεβαστάκη και Χίου κκ Νότη Μηταράκη και Ανδρέα Μιχαηλίδη, συγχαρητήρια τηλεγραφήματα για την εκλογή τους και τους ευχήθηκε κάθε επιτυχία στο δύσκολο έργο που αναλαμβάνουν για την αντιμετώπιση των προβλημάτων των νησιών του Βορείου Αιγαίου και της χώρας.

Η σταυροδοσία κάθε υποψηφίου, συνολικά στο Νομό Σάμου.Δείτε τα αποτελέσματα ανα κόμμα. Η σειρά παράθεσης έχει να κάνει με την κατάταξη σε ψήφους του κάθε κόμματος στο σύνολο του νομού.

Συγχαίρω τον νεοεκλεγέντα Βουλευτή του Νομού μας κ. Δημήτρη Σεβαστάκη και του εύχομαι καλή επιτυχία στο έργο του. Συγχαίρω τους συνυποψήφιους μου, Λογοθέτη Εμμανουήλ και Καλατζή Αναστάσιο για τον έντιμο και πολιτισμένο αγώνα μας.

Στο 100% των εκλογικών τμημάτων του Νομού Σάμου, όπου και ήρθε πρώτος ο ΣΥΡΙΖΑ με ποσοστό 36,16 έναντι της Νέας Δημοκρατίας η οποία συγκέντρωσε το 24,85, η “μάχη” του σταυρού ανέδειξε νικητή τον Δημήτρη Σεβαστάκη με 3.256 ψήφους ο οποίος παραλαμβάνει την έδρα από την τέως Βουλευτή και 2η στη σταυροδοσία (3.037 ψήφους), κυρία Αγνή Καλογέρη. Τρίτος ο Ικαριώτης Ξενοφών Κόχιλας με1.354 ψήφους.

Δείτε τα αποτελέσματα των εθνικών εκλογών στην Ικαρία, συγκεντρωτικά και αναλυτικά.

Ολοκληρώθηκε σήμερα στην Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου η τελική δοκιμή για τη συγκέντρωση και μετάδοση των αποτελεσμάτων των βουλευτικών εκλογών της 25ης Ιανουαρίου. Συγκεκριμένα, έγινε έλεγχος των συσκευών φαξ που θα χρησιμοποιηθούν για την αποστολή των αποτελεσμάτων από τα δημοτικά διαμερίσματα στη Διεύθυνση Πληροφορικής της Περιφέρειας, ενώ παράλληλα ολοκληρώθηκε η διαδικασία λειτουργίας των πληροφοριακών συστημάτων, μέσω των οποίων θα γίνει η μετάδοση των αποτελεσμάτων.

Σελίδες

ikariastore banner