Ο Δημήτρης Σεβαστάκης νέος Βουλευτής Σάμου με τον ΣΥΡΙΖΑ

Δείτε τα αποτελέσματα του Νομού Σάμου (+ την σταυροδοσία), Ικαρίας, Φούρνων, αναλυτικά τις δημοτικές ενότητες της Ικαρίας αλλά και τα εκλογικά τμήματα, εδώ.

Στο 100% των εκλογικών τμημάτων του Νομού Σάμου, όπου και ήρθε πρώτος ο ΣΥΡΙΖΑ με ποσοστό 36,16 έναντι της Νέας Δημοκρατίας η οποία συγκέντρωσε το 24,85, η “μάχη” του σταυρού ανέδειξε νικητή τον Δημήτρη Σεβαστάκη με 3.256 ψήφους ο οποίος παραλαμβάνει την έδρα από την τέως Βουλευτή και 2η στη σταυροδοσία (3.037 ψήφους), κυρία Αγνή Καλογέρη. Τρίτος ο Ικαριώτης Ξενοφών Κόχιλας με1.354 ψήφους.

Ο Δημήτρης Α. Σεβαστάκης είναι ζωγράφος, επίκουρος καθηγητής Αρχιτεκτόνων ΕΜΠ. Σπούδασε στην Α.Σ.Κ.Τ. της Αθήνας με τους Μόραλη, Μυταρά, Αρβανίτη, Κούκο. Έχει κάνει έντεκα ατομικές εκθέσεις ζωγραφικής. Με το έργο του έχουν ασχοληθεί πολλοί θεωρητικοί της τέχνης (Α. Δεληβορριάς, Ν. Ξυδάκης , Μ. Μαραγκού, Ε. Ματθιόπουλος, Μ. Εμμανουήλ, Π. Παπαδόπουλος, Μ. Στεφανίδης, Β. Βασιλοπούλου, Α. Σχινά, Τ. Μαυρωτάς, Θ. Μουτσόπουλος κ.α). Δημοσιεύει κείμενά του στις εφημερίδες: Ελευθεροτυπία, Αυγή, Καθημερινή, Δρόμος και σε περιοδικά και εκδόσεις θεωρίας. Από το 2001 διδάσκει στην Σχολή Αρχιτεκτόνων ΕΜΠ.

ikariamag.gr
 

ikariastore banner

ikariaki-agora.gr