Συνεχίζονται οι περιοδείες και οι προεκλογικές συγκεντρώσεις του ΚΚΕ σε Ικαρία Φούρνους

Τετάρτη (16/9) πρωί μέλη του ΚΚΕ και της ΚΝΕ, με επικεφαλής τον  υποψήφιο βουλευτή του ΚΚΕ στα νησιά μας Φανούρη Καρούτσο  περιόδευσαν στον Εύδηλο μίλησαν με δεκάδες εργαζόμενους και πολίτες, στους οποίους υπογράμμισαν την αναγκαιότητα στις εκλογές της Κυριακής να δυναμώσουν το ΚΚΕ.

Άκουσαν την αγωνία των αυτοαπασχολούμενων που βιώνουν τις επιπτώσεις της οικονομικής κρίσης, παρουσίασαν σε εργαζόμενους και συνταξιούχους τις προτάσεις του ΚΚΕ και τους επισήμαναν ότι μόνο το ΚΚΕ, δυνατό, μπορεί να οργανώσει τους αγώνες τους, ώστε να μπουν εμπόδια για την εφαρμογή νέων μέτρων, αλλά και για την αναπλήρωση των απωλειών που είχαν όλα τα προηγούμενα χρόνια.

Με μεγάλη συμμετοχή έγινε την Τετάρτη το βράδυ η  προεκλογική συγκέντρωση του ΚΚΕ στον Ευδηλο, στην οποία χαιρέτισε ο Φανούρης Καρούτσος, ενώ η κεντρική ομιλία έγινε από τον   Κώστα Παπαδάκη μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ,  και ευρωβουλευτή του Κόμματος.

Σε κλίμα αισιοδοξίας και μαχητικότητας, τα μέλη, οι οπαδοί και φίλοι του ΚΚΕ, αλλά και απλοί άνθρωποι από την εργατική τάξη και τα φτωχά λαϊκά στρώματα, δήλωσαν με την παρουσία τους τη στήριξή τους στο ΚΚΕ.

Το πρόγραμμα περιοδειών και συγκεντρώσεων συνεχίζεται σήμερα 17/9 με περιοδεία στους οικισμούς των Φούρνων και συγκέντρωση το βραδύ στην κεντρική πλατεία από τον  Φανούρη Καρούτσο.

Η  προεκλογική δραστηριότητα στα νησιά μας ολοκληρώνεται αύριο 18/9 με περιοδεία σε εργασιακούς χώρους και στην αγορά του  Άγιου  Κηρύκου, ενώ το βράδυ στην πλατεία του Αγίου Κηρύκου θα γίνει η τελική προεκλογική συγκέντρωση στις 20:30, με κεντρικό ομιλητή τον υποψήφιο βουλευτή του ΚΚΕ στα νησιά μας Φανούρη Καρούτσο .

KKE Ικαρίας - Φούρνων