Στο Top10 κλισεδούρας το Top10 του Πρώτου Θέματος για την Ικαρία

Με "Το Top Ten των ελληνικών νησιών", το Πρώτο Θέμα αναφέρεται και στην Ικαρία, μάλιστα στο νούμερο ένα, όπου συμπυκνώνει όλα τα κλισέ για το νησί: Η Ικαρία είναι "επαναστάτρια", οι φούρνοι ανοίγουν στις 11 το πρωί και οι παραγγελίες αργούν! Επίσης, δεν υπάρχουν ρολόγια.

Εξαιρετικό αφιέρωμα! Δικαίως μπαίνει [λόγω πυκνότητας και αναφοράς στις πιο συχνές κοινοτοπίες] στο Top 10 των κλισέ αφιερωμάτων για το νησί! Από ό,τι διαβάσαμε στο σχετικό άρθρο, παρόμοια αντιμετώπιση επεφύλαξε και για τα υπόλοιπα 9 νησιά.

Ακολουθεί η αναφορά του Top10 στην Ικαρία:

1. Ικαρία: Η «επαναστάτρια»
Εάν η Ικαρία αποτελεί ένα από τα νησιά που δεν έχετε επισκεφθεί ποτέ, μην αναβάλετε το ταξίδι αυτό για ακόμη ένα καλοκαίρι. Μαγευτικές αμμώδεις παραλίες, πετρώδεις ακρογιαλιές, ιαματικά λουτρά, αρχαία κάστρα, ξακουστά πανηγύρια και άνθρωποι βγαλμένοι από άλλη εποχή, χωρίς πρόγραμμα και άγχος, αποτελούν τα βασικά χαρακτηριστικά αυτού του μαγικού τόπου που δεν θα λησμονήσετε ποτέ. Μην απορήσετε που ο φούρνος ανοίγει στις 11 πρωί και μην διαμαρτυρηθείτε αν η παραγγελία σας στην ταβέρνα καθυστερήσει λίγο παραπάνω. Στην Ικαρία δεν υπάρχουν ρολόγια. Υπάρχει μόνο καλοκαίρι: απρογραμμάτιστο, ατίθασο και πάνω απ’ όλα αλησμόνητο…

Διαβάστε επίσης: Η Ικαρία δίπλα στην Ικαρία.

ikariamag.gr

ikariastore banner