Πρόγραμμα Συγκεντρώσεων και Περιοδειών ΚΚΕ σε Ικαρία & Φούρνους

Σας κάνουμε γνωστό το τροποποιημένο πρόγραμμα συγκεντρώσεων και περιοδειών του Κομουνιστικού Κόμματος Ελλάδας, στην Ικαρία και στους Φούρνους. Σε όλες τις συγκεντρώσεις παίρνει μέρος ο υποψήφιος βουλευτής του ΚΚΕ στον νομό Σάμου από Ικαρία & Φούρνους, Φανούρης Καρούτσος.

Επιπλέον:
Την Παρασκευή 16 και το Σάββατο 17 Ιανουαρίου,  ο υποψήφιος βουλευτής του ΚΚΕ στα νησιά μας  Αντώνης  Δράκος  θα περιοδεύει στους οικισμούς των Φούρνων, και θα μιλήσει σε συγκέντρωση το  Σάββατο 17/1 στις 19:00.   
Τέλος λόγο κωλύματος της συν. Λ. Ράζου τροποποιείται το πρόγραμμα ως εξής: Την Τετάρτη  21 Ιανουαρίου θα γίνουν  οι συγκεντρώσεις στην κοινότητα Καρκιναγρίου και την Παρασκευή 23 Ιανουαρίου η  τελευταία προεκλογική συγκέντρωση στον Εύδηλο.

15/01/2015
Η Τ.Ε. Ικαρίας & Φούρνων του ΚΚΕΠαρουσίαση Υποψηφίων Βουλευτών ΚΚΕ στο Νομό Σάμου
Ανοιχτό κάλεσμα συμπόρευσης σε κάθε προβληματιζόμενο νέο, νέα εργαζόμενο, συνταξιούχο, σε όποιον και όποια δεν συμβιβάζονται με τη μιζέρια και την ηττοπάθεια, έκανε η Τομεακή Επιτροπή Σάμου του ΚΚΕ την Παρασκευή (9/1) στο ξεν. «Σάμος», σηματοδοτώντας και με την παρουσίαση του ψηφοδελτίου, την έναρξη της προεκλογικής περιόδου, με τη συμμετοχή πολλών νέων, εργαζόμενων, γυναικών, αυτοαπασχολούμενων, αγροτών.
Οι υποψήφιοι βουλευτές του ΚΚΕ σε Σάμο – Ικαρία – Φούρνους, Βασιλική Βρυνιώτη, Αντώνης Δράκος, Φανούρης Καρούτσος (επισυνάπτονται τα βιογραφικά τους), είναι αγωνιστές, πρωτοπόροι του εργατικού λαϊκού κινήματος στα νησιά μας. Πρόκειται για ένα ψηφοδέλτιο που αντικατοπτρίζει τις αμείωτες προσπάθειες και αγώνες των κομμουνιστών, για την ανασύνταξη του εργατικού κινήματος, το δυνάμωμα των ταξικών σωματείων, για την προστασία του εισοδήματος, της σύνταξης, της κατοικίας, για αποκλειστικά δημόσια δωρεάν υγεία, παιδεία, πρόνοια, για εθνικό φορέα ακτοπλοϊκών συγκοινωνιών, για τη διατήρηση της αναγκαστικότητας στην ΕΟΣΣ, ενάντια στην Κοινή Αγροτική Πολιτική, ενάντια στα χαράτσια και στους δυσβάσταχτους φόρους.
Την εκδήλωση άνοιξε η Γραμματέας της Τομεακής Επιτροπής Σάμου του ΚΚΕ, Δήμητρα Παντάπαση που μεταξύ άλλων τόνισε:
«Χρειάζεται δυνατό ΚΚΕ παντού, γιατί αποτελεί τον πραγματικό, μοναδικό αντίπαλο στα μονοπώλια και την εξουσία τους, την ΕΕ των μνημονίων διαρκείας, τις αντιλαϊκές κυβερνήσεις. Κυβέρνηση θα υπάρξει μετά τις εκλογές. Άλλωστε, υπάρχουν πολλοί πρόθυμοι – κόμματα και σχήματα μιας χρήσης – να συνδράμουν σ’ αυτό. Για το λαό, αυτό που μετράει είναι να υπάρχει δυνατό ΚΚΕ, για να είναι ο ίδιος ο λαός δυνατός».
Τις επόμενες μέρες αρχής γενομένης από τη Δευτέρα οι υποψήφιοι βουλευτές του ΚΚΕ, με συντρόφους και φίλους θα περιοδεύσουν και θα μιλήσουν σε χώρους δουλειάς, σε χωριά και πόλεις.

Βασιλική Βρυνιώτη
Υποψήφια βουλευτής του Κ.Κ.Ε στο νομό Σάμου
Η Βασιλική Βρυνιώτη είναι 37 χρονών. Γεννήθηκε στην Αλφειούσα του Πύργου Ηλείας από εργατοαγροτική οικογένεια.
Είναι απόφοιτος του τμήματος Στατιστικής, του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών (ΑΣΟΕΕ), με μεταπτυχιακό στο τμήμα Στατιστικής και Αναλογιστικών – Χρηματοοικονομικών Μαθηματικών στη Σάμο.
Από το 2007 ζει μόνιμα στη Σάμο και εργάζεται ως ιδιωτική υπάλληλος σε Λογιστικό Γραφείο.
Μέλος της Τομεακής Επιτροπής Σάμου του ΚΚΕ
Υπήρξε Γραμματέας στο Σωματείο Ιδιωτικών Υπαλλήλων Νομού Σάμου και είναι μέλος της Διοίκησης του Σωματείου Ιδιωτικών Υπαλλήλων Νομού Σάμου.
Πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Σάμου

Αντώνης Δράκος
Υποψήφιος βουλευτής του Κ.Κ.Ε. στο νομό Σάμου
Ο Αντώνης Δράκος γεννήθηκε το 1959 στη Σάμο. Είναι απόφοιτος Μέσης Τεχνικής Σχολής Ηλεκτρολόγων. Από το 1975 που σπούδαζε και ξεκίνησε να δουλεύει (σε κλωστοϋφαντουργία, σε ηλεκτρολογικά έργα και μετά στη ΔΕΗ), ανέπτυξε συνδικαλιστική και πολιτική δράση.
Έχει διατελέσει πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Σάμου, πρόεδρος του σωματείου τεχνικών ΔΕΗ Σάμου και νομαρχιακός σύμβουλος Σάμου.
Είναι μέλος του Γραφείου της Τομεακής Επιτροπής του ΚΚΕ. Περιφερειακός Σύμβουλος Βορείου Αιγαίου και αντιπρόεδρος του Σωματείου Συνταξιούχων Σάμου.

Φανούρης   Καρούτσος                 
Υποψήφιος βουλευτής του Κ.Κ.Ε. στο νομό Σάμου
Ο Φανούρης   Καρούτσος  γεννήθηκε το 1960 στην Ικαρία. Είναι απόφοιτος Μέσης εκπαίδευσης. Παντρεμένος  με την Αθανασία  Γιάκα και έχουν τρία παιδιά .
Η ενασχόλησή του με τα κοινά ξεκινά από τα μαθητικά του χρόνια. Εντάσσεται στις γραμμές της ΚΝΕ το 1981, και από το 1984 είναι μέλος του ΚΚΕ, έχει διατελέσει μέλος του Ν.Σ της ΚΝΕ και της Ν.Ε  Ικαρίας – Φούρνων του ΚΚΕ .
Εργάζεται στον κλάδο των κατασκευών και έχει αναπτύξει έντονη δραστηριότητα στο συνδικαλιστικό κίνημα, κατά διαστήματα μέλος της Διοίκησης  του Συνδικάτου Οικοδόμων  Ικαρίας, πρόεδρός του Δ.Σ  τα τελευταία δυο χρόνια .
Από το 1986 δραστηριοποιείται στην τοπική αυτοδιοίκηση. Εκλέγεται κοινοτικός σύμβουλος και δημοτικός σύμβουλος Ραχών (1986-2002). Στις εκλογές του 2002 και του 2006 εκλέγεται δήμαρχος Ραχών. Στις εκλογές του 2010 και του 2014 εκλέγεται εκ νέου δημοτικός σύμβουλος με την Λαϊκή Συσπείρωση στον ενιαίο δήμο Ικαρίας.

ikariastore banner

ikariaki-agora.gr