Πλωτό νοσοκομείο ναυπηγεί η Τουρκία για το Αιγαίο - Υγεία "Made by Turkey" για τους νησιώτες

Μια πολύ έξυπνη κίνηση που εξυπηρετεί σε βάθος χρόνου τα τουρκικά σχέδια στο Αιγαίο, δρομολογήθηκε από την γειτονική χώρα, με την έναρξη ναυπήγησης ενός πλοίου-νοσοκομείου,  που θα παράσχει υπηρεσίες υγείας στα νησιά του Αρχιπελάγους, όχι μόνο στα δυο-τρία τουρκικά  του Β.Αιγαίου, αλλά και στα εκατοντάδες ελληνικά που είναι κατοικημένα.

Για την ακρίβεια, κυρίως στα ελληνικά νησιά, αφού δεν υπάρχει τέτοια ανάγκη για πλωτό νοσοκομείο στα ελάχιστα τουρκικά νησιά (βασικά η Ίμβρος και η Τένεδος).

Φαντασθείτε το τουρκικό πλωτό νοσοκομείο να "περιπολεί" γύρω από τα νησιά και να παρεμβαίνει στα έκτακτα περιστατικά, ειδικά στα μικρά νησιά που οι υπηρεσίες υγείας είναι ανύπαρκτες.

Μάλιστα η κίνηση αυτή έχει άμεση σχέση και με τις αποστολές έρευνας και διάσωσης: Στόχος είναι η παροχή υπηρεσιών υγείας σε σκάφη αναψυχής που για κάποιο λόγο οι επιβάτες τους εμφανίζουν αιφνιδιαστικά προβλήματα υγείας, προσφέροντας έτσι ουσιαστικές και πιο άμεσες υπηρεσίες από αυτές του κυριάρχου κράτους του Αρχιπελάγους, που είναι η Ελλάδα...

Η Άγκυρα κάνει κινήσεις οι οποίες έχουν τον χαρακτήρα του "μακροπρόθεσμου σχεδιασμού" για να αλλάξει ο τρόπος με τον οποίο την αντιμετωπίζουν οι νησιώτες. Να θυμίσουμε την κίνηση, να προσφέρουν το καλοκαίρι πυροσβεστικά αεροσκάφη στις πυρκαγιές της Χίου...

Συγχαρητήρια στους Τούρκους - Ντροπή για τους Έλληνες...

defencenet.gr

ikariastore banner